ja z pytankiem :kwiatek: na zdjęciach katalogowych platinum pady ornament mają wpięte na rzepa piękne flots, podczas gdy katalogowo pady tego nie mają, chętnie bym przygarnęła takie cudeńko w borówkowym bądź szampańśkim kolorze, ktoś pomoże wyjaśnić?
xxagaxx, cottony (generalnie wszystkie modele z bawełną na wierzchu) są gorszej jakości (szybciej płowieją i miękną) niż modele glossy, velvet. Ja tez zachorowałam na tą kolekcję. Ale postawiłam na VELVET ORNAMENTS i GLOSSY ORNAMENTS
A ja jestem w trakcie zamawiania big square właśnie. I kolejną godzinę spędzę na zastanawianiu się czy aby na pewno 😁 Ta kolekcja jest zbyt piękna dla mnie, ciężko być czegoś pewnym.
Laguna, tylko ze ja właśnie nie widze Glossy. W Koniku jest Micro ornaments albo velvet ornaments. Moge też wybrać cotton performance. Glossy Big squere do mnie nie przemawia bo miałam dwa Big Squery i nie były dobrej jakości.
Micro lub velvet, cotton będzie z tej zwykłej bawełny, tak jak big square. Ja swój micro odbiorę dopiero w poniedziałek, wtedy będę mogła coś powiedzieć o materiale.
anai, hmm no właśnie siedze i myślę czy micro czy velvet. Micro mi się chyba bardziej podoba wizualnie na tych zdjęciach 😀 Nie ma to jak kupować rzeczy żeby leżały w szafie 😀
xxagaxx, no właśnie niestety glossy są tylko big square i ornaments, wiec jeśli nie leży Tobie big square to brak wyboru. Ja blackberry zamówiłam micro ornaments i velvet ornaments. Dam znać jakie wrażenia jak dojdą 🙂 W szarym za to wzięłam glossy ornaments. Cottona nie bierz bo błyskawicznie straci kolor. Eskadron ma tragiczną bawełnę