Forum konie »

Końska Rewia Mody XI 2017

Do mnie dziś doszedł mój długo szukany komplet Violet  😍

wątek zamknięty
o matko dairoxroxi zakochała się w tym kolorze 😍
wątek zamknięty
Piekny 😍
wątek zamknięty
Dawno nas tu nie było, ale nowosci duzo nie ma - troche ochlonelam z kupowniem sprzetu 😉 co prawda na celowniku mam kilka rzeczy z heritage i musze kupic napiersnik z gumami, ktos cos?  👀

Lejcik w dralonie petrol

komplet grey melange
[img]https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/15380710_1197106383717412_3347608932189503629_n.jpg?oh=7f8299c71ad204ec26865af3ed9283ff&oe=5970ECBC[/img]
wątek zamknięty
lalasatan  🙇 Cos pieknego.
U mnie w sklepie nowa kolekcja Eskadrona juz wisi na polkach. Pastele sa cudowne.  💘 Ale nie dla nas. Szukamy fajnego fioletu.
wątek zamknięty
dairoxroxi, - rewelka! Z doświadczenia wiem, że te kolory na karych wyglądają obłędnie, więc już się nie mogę doczekać zdjęcia na koniu 😀
lalasatan, - zdjęcie w dralonie wymiata 😍
wątek zamknięty
dairoxroxi, dobry wybór dla karego 😀

lalasatan, w Petrolu cudownie!
wątek zamknięty
Prosze Was nie róbcie mi tego  🙇 takie piekny czaprak  😍
wątek zamknięty
Racja, komplet jest bardzo letni i fajnie pasuje do karego  💘

wątek zamknięty
W końcu dzisiaj znalazłam czas, żeby spróbować zawinąć. Nie powiem, że to moje ulubione zajęcie 😵
Zwłaszcza, że nogi kucka to takie chym... kikuty 😁
wątek zamknięty
dairoxroxi hmm majtkowy  🙂 Ale nie taki jak bielizna z VS, tylko raczej babcine gacie  😉 Czekam na foty w szarym!

lusia jak dla mnie ten kolor na srokacza jest idealny  🙂
wątek zamknięty
lusia722, mina kuca mówi wszystko  🤣
wątek zamknięty
dairoxroxi, - wiedziałam, że będzie pięknie 😍 Swoją szosą masz przepiękny plener do szmato-fot 😀
lusia722, - strasznie krótki na nim ten pad, aż dziwnie biorąc pod uwagę, że to kucyk 🤣 Choć kolorystycznie bardzo ładnie 🙂
wątek zamknięty
tulipan dziękuję  :kwiatek:, chociaż ja lubię go najbardziej w brązach
Burza to akurat ładna mina 😁
Keirashara Jemu to bliżej do małego hipcia albo walenia niż do kucyka  😁
wątek zamknięty
Czy ktoś widział w jakimś sklepie ten kantar?
W Koniku znalazłam wersję bez futra, wersji z futrem nigdzie  🙁
wątek zamknięty
Proszę 🙂

Klik
wątek zamknięty
wabankowa  :kwiatek:
wątek zamknięty
Ostatnio zakupiłam komplet Euro Stara Sesame, a dziś do mnie dotarła derka z promocji  😍

wątek zamknięty
a do mnie dziś przyszła taka cudna satyna 🙂 jest piękny już nie mogę się doczekać jak go na synusiu zobaczę 🙂

Zdjęcie-gigant! 🤬
wątek zamknięty
dairoxroxi o boże, jaka derka piękna 😍 Jestem pewna, że ci nie będzie do konia pasować, możesz mi odsprzedać. 😎
wątek zamknięty
flygirl w koniku na promocji z kodu rabatowego za 199zl  💃 tylko nie wiem jak z rozmiarami bo jak ja zamawiałam to tylko 135 i 155 był 😉
wątek zamknięty
Czy wiosenna kolekcja eskadrona to tylko cs czy pojawi się coś jeszcze (zwykle bywały chyba dwie, np. next generation czy ostatnio heritage było razem z cs)?
Nowa kolekcja zupełnie do mnie nie przemawia i nie wiem jak się z tym czuć - cieszyć się że kasy nie wydam, czy smucić że nic nowego nie kupię a chciałam  🤣
wątek zamknięty
Wrzucam fotki nowego nabytku oraz prezentu Świątecznego, który dopiero się fotki doczekał 😉
Nabytek to Caball Glamour kolor atrament, z pozdrowieniami dla Harja :kwiatek:
A prezent to HKM Lauria Garelli Champagne, tylko kurcze fotka koloru nie oddaje tak dobrze, jakbym tego sobie życzyła :/ Na żywo to piękna bardzo głęboka zieleń 😍
wątek zamknięty
zembria, masz za nisko wędzidło.
wątek zamknięty
Moona nie, ok jest, ale na fotce faktycznie tak to wygląda, jak klucha za długa.
edit. wrzucam fotkę, co by nie było 😉 Trochę pokraczna, po jeździe już, ale widać jak to leży.
edit2 literówka
wątek zamknięty
No i derka Eskadrona na koniu 😉 Muszę ją w słońcu dorwać..

wątek zamknięty
dairoxroxi, ładna, ale nie za duża? :P
wątek zamknięty
zembria, co masz za siodło na rudzielcu?
wątek zamknięty
dairoxroxi piękna, ale chyba faktycznie za duża.
wątek zamknięty
Maleństwo to Wintec Lite 🙂
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.