Forum towarzyskie »

Sylwester z Re-Voltą 2016/2017

U nas zaczyna być widać fajerwerki, ale raz z jednej strony domu raz z drugiej i tak biegamy nosząc kota od okna do okna, żeby mu pokazać i nijak nie możemy zdążyć.  😂 Poczekamy z tym noszeniem kota do 24😲0.
dzięki dziewczyny i Wam też wszystkiego najlepszego w nowym roku
Wszystkim Re-voltowiczom wszystkiego najlepszego w Nowym Roku!! 😅

Chciałam się położyć ale 10 minut przed północą to chyba trochę bez sensu  😂
Ja też życzę wam wszystkim udanego nowego roku, siły do spełniania swoich marzeń, determinacji i odwagi, by żyć po swojemu. Życzliwych i wspierających ludzi dookoła, dużo miłości i wielu wspaniałych chwil :kwiatek:
W nowym roku wszystkim życzę przede wszystkim zdrowia.
Gdy jest się zdrowym reszta jest do ogarnięcia.
Oho, wstałam. W sam raz żeby pożyczyć Wam wszystkim fantastycznego 2017!!!!!! 🏇
No to wszystkiego dobrego i dobranoc!
Wszystkiego dobrego  😍
No to najlepszego i dobranoc  😀
U mnie jeszcze godzina pozostała do Nowego Roku ale raz jeszcze wszystkiego najlepszego i dobranoc, na irlandzki Nowy Rok nie czekam.
Odgłosy petard skutecznie są zagłuszane przez kościelne dzwony  😜
Jeszcze raz najlepszego i dobranoc  🙂
Szczęśliwego Nowego Roku 2017 kochani!!

Tunrida - dla Ciebie szczególne :*
zabeczka17 Smaku mi narobiłaś, ale nie ulegnę!

nie daj się masz rację wiecej bedzie dla mnie 😀 😉

honey
odpoczynek po ciężkiej pracy to podstawa. Nie ma sensu się kopać z tym na siłe.

Dobra u mnie ogólnie spokój. Zwierzaki przeżyły. Chociaż pierwszy raz klaczucha poprosiła aby isc do stajni. Widać potrzebuje. Kuc dzielnie pomaszerował za nią. uff
Strzały ucichają, kot się uspokaja. Jeszcze raz wszystkiego dobrego w nowym roku i dobranoc 🙂
Ja przeżyłam chwilę grozy, bo sąsiedzi ustawili wyrzutnie petard przy naszej siatce i o 00.00 puszczali prosto na stajnie, jakies 100 metrow od stajni, ze wszystkich domów w okolicy tez strzelali (a myslalam, że na wsi bedzie spokój😉), wyła syrena strażacka... No mówię teraz to konie jednak oszaleją.... Skubańce przespaly... ryjki zaspane, oczy zamkniete i weź kobieto zgaś to światlo🙂🙂 Co hucul to jednak hucul🙂 Jeszcze raz Wszystkiego Najlepszego dla Was🙂
KaskaD30, no to super, że się nie denerwowały :-) Dzielne ogony
Szczęśliwego Nowego Roku, zdrowia, radości życia i spełnienia marzeń.

U nas wszystko ok, konie na walerianie przeżyły, dosłownie zero reakcji  😁  psy też ok, teraz jakiś film i spać .
Jednak się doczekałam na mus, dobrze, że dorwałam maliny w sklepie, bo by za słodkie było, a tak to jest mniamuśne. 🍴 Teraz mogę iść spać. 😉
Najlepszego w Nowym Roku i dobranoc!
Wszystkiego najlepszego  :kwiatek:
Dużo zdrowia i szczęścia dla WSZYSTKICH !!!!!
Kto jeszcze wśród żywych?  😀iabeł:
Julie, my niedawno do domu wrocilismy- cala gromada imprezowalismy- z Jaskiem i blizniakami ;-)
Ja 😀 ale kończę film i idę spać 🙂
Ja jeszcze 3h i do domu. Ostatni raz pracuje w Sylwestra...
Szczęśliwego Nowego Roku!
Ja już po imprezie, wróciłam właśnie do domu i idę spać i życze wszystkim świetnego nowego roku 🙂

ps najmilsza rzecz w tego sylwestra, to byla rozmowa telefoniczna z moją najbliższą przyjaciólką, która od lat mieszka za granicą(i za którą tak strasznie tęsknię 🙁 ) a obecnie jest ze swoim facetem w Chile, bo on stamtąd pochodzi i w tym roku odwiedzili w swięta i nowy rok jego rodzinę - i w Chile nowy rok będzie o 4 rano, ale postanowiłyśmy pogadac jednak w okolicach polskiego nowego roku 🙂 mega fajna i pozytywna rozmowa, nie mogę się doczekać lata, bo wtedy mam zaplanowane ich odwiedzić, a w międzyczaie ona będzie w lutym w Polsce, hura 🙂
Ja wlasnie dotarlam.
Od lekko ponad dwoch godzin mamy nowy rok.
Jak u brankowej przyjaciolki w Chile, roznica czasowa wzgledem Polski wynosi 4h.
To juz kolejny sylwester w Ardżentinie a ciagle mnie dziwi ich sposob swietowania. Wyglada zupelnie jak druga Wigilia. Spedza sie w rodzinnym gronie, stol ugina sie od jedzenia, po calym obzarstwie o polnocy kieliszek cydru, pogaduchy i do domy. Mlodzi, starzy, wszyscy razem. Nie ma imprez w miescie, nie ma sensu ich organizowac bo i tak nikt nie przyjdzie 😂

Lena, a no bylam! W stolicy jest mnostwo miejscowek! A do tego moj dobry znajomy jest fanatykiem tanga, wiec czasem chodze z nim do co bardziej interesujacych zakatkow milongi.
Super! Trochę zazdroszczę, choć już sama nie tańczę ostatnio. Z Argentyńczykami kilkoma zdarzyło mi się tańczyć, ale nigdy w Argentynie 🙂 Inna sprawa, że wzrost mam trochę nieargentyński, w butach 181 😉
Szczęśliwego Nowego Roku!  🏇
My poszliśmy spać 10 minut po północy  😀iabeł:
Szczęśliwego Nowego Roku!  😅 😅
Przespałam północ  😂 obudziły mnie większe ilości wystrzałów, obróciłam się na drugi bok, zagrzebałam w ciepłej pościeli i wstałam godzinę temu  😁

Z planów na ten rok:
- wywalczyć umowę na czas nieokreślony labo się ewakuować w nowe miejsce
- urlop w Chorwacji
- nie dać się zgnoić koleżance z pokoju  😤
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się