Dziewczyny, trochę zawaliłam i wysłałam dopiero dzisiaj. Priorytetem więc spokojnie powinny do świąt dotrzeć. Przepraszam, ale lekarsko-weterynaryjne wizyty mnie dobiły a u mnie poczta do 14.30 czynna. Mam nadzieję, że zdążą dojść i rekompensatą będzie ich rozmiar XL.
Do mnie nic jeszcze nie przyszło, cierpliwie czekam.
Taka laurkowata mi wyszła. Strasznie dawno nic nie rysowałam, ostatnio córka mnie namawia ale coś ręka nie słucha. A którą dostałaś? Bo najpierw zapakowałam do kopert a potem adresowałam. Jedna była z sankami i choinką a druga z czapką mikołaja.
Edit: znaczy bardzo szybko doszło - piątek po 14 wysłane priorytetem a w poniedziałek już dotarła.
SzalonaBibi tę z sankami i choinką dostałam ja 😉 Dziękuję 😍 Moje idą...ale na pewno dojdą 😉
Fajnie, moje obie doszły błyskawicznie - naprawdę priorytetowo. Przepraszam, że życzenia były dość ogólne, ale jestem na tyle krótko na re-volcie, że nie wszystkich dokładnie kojarzę. Do przyszłego roku obiecuję się poprawić. Nie powinno to być trudne, bo wreszcie mam z kim pogadać o koniach (i nie tylko) i zaglądam prawie codziennie. 😉