Można się jeszcze dopisać??? I jak to zrobić? Jeśli, powiedzcie też jakie są dokładnie zasady (trochę łapię, trochę się domyślam), bo jestem tu od niespełna roku i jakby co to nie chcę czegoś zawalić. Komu wysłać adres, jeśli jeszcze mogę dołączyć?
Przepraszam za życzenia 😡 Kartki zrobiłam, ale nie wpadłam na to, żeby je wypisać jak jestem myślącym i wyspanym człowiekiem, więc wypisywałam je na Poczcie - wbrew wodzie spływającej z całej mojej garderoby.
Gavi Hmmm... nie ma za co, nic takiego nie rzuciło mi w oczy szczerze mówiąc 😀 Aż wstałam od komputera przyjrzeć się tym życzeniom raz jeszcze i moje są napisane bardzo ładnie a śladów wody nie ma 😀
Chainsy, dziękuję za kartkę, jest przepiękna! W życiu nie dostałam takiej ładnej :kwiatek: . Jak dojdzie druga wrzuce zdjęcia, żeby wszyscy mogli zobaczyć to cudo. Aż trochę mi wstyd, że ze mnie takie beztalencie, ale obiecuję, że się starałam 🤣
Moje poszły dzisiaj priorytetem 🙂 Nie wiem czy do mnie coś doszło bo się przeprowadziłam i odbiorę jak będę u rodziców. Z innej beczki to załamałam się troszku bo za małą paczkę z kartką i książeczką do Irlandii wzięli prawie 40zł 🙁 no ale poszła. Brat się ucieszy.