Forum towarzyskie »

PokemonGO

ONIEEEEEEE, chce Ponite bardzo 😀 I musze zlapac jeszcze 2 x Eevee, przerobie na Flareona 😀

Edit: dzis z jajka Magnemite a z polowania Tentacool  😍
Warszawscy gracze 😉 Powiedzcie mi, gdzie w Wawie sa fajne pokemony? Chce mlodego gdzies dzisiaj zabrac, a przy okazji samej sie nie zanudzic na amen. Wstepnie myslalam o Wilanowie, ktos cos?
Zen dwie strony wczesniej wrzucalam mape, zerknij na nią 😉
Zen, w Łazienkach i pod PKiN często są odpalone lury tak że łapie po 2-3 na raz więc jest szansa na łowy, może warto tam się przejść na spacer 😉
Dzieki dziewczyny, bylismy pod Palacem, cos tam polapal, ale serio wyprawa kompletnie z pupy, goraco, skwar, od groma ludzi pytajacych o pokemony, litosci 😲 😁
Złapałam w domu Psyducka i Bulbasaura. I to by było na tyle, dalej moje domowe wifi nie sięga 😁
Ja dziś odnalazłam park z mnóstwem Pokemonów i Pokestopów. Nie wyobrażacie sobie, ale 99% ludzi szło z nosem w telefonie i łapało Pokemony. Aż mi trochę wstyd było wyciągać telefon, no ale cóż, przynajmniej trochę się obłowiłam 🙂 Ponity niestety przy Pony Clubie nie było 🙁
Moja zdobycz z wczoraj 😀

faith mój brat złapał Ponytę wczoraj w centrum, poluj! 😀
Kuuuurrrrde a gdzie??😀
Przy Orlenie na Chopina, leć! 😀

edit. nie jest to jednak centrum, ale na początku mi tak powiedział 😁
Jutro jade do rodzicow na niebuszewo huahuahuheuhauhuehuhauhea <diabelski smiech>  😀iabeł:
Przyjaciel mi zainstalował, bo sam aktualnie nie ma telefonu, tylko korzysta z mojego starocia. No i gram, jak głupia, a tak się zapieralam, że nie, ja to nigdy w życiu 😀

Tylko nick mi taki wymyślił, że już obmyslam zemstę: OlgaPokeTrener 😁
Ja wczoraj miałam trochę do autobusu, to poszłam połapać poki i połazić po mieście. Na rynku widzę dwa lury przy stopach, to idę - oczywiście sama dzieciarnia :P Jak dobrze, że młodo wyglądam  😁 Jak się ławki zwolniły, to się dosiadłam do jakiegoś starszego chłopaka, coś tam pogadaliśmy, w międzyczasie inni doszli, na szczęście też bliżej 20-stki niż 10 lat 😁 Później ten pierwszy mnie na przystanek odprowadził, takie już znajomości dzięki pokemonom mam  😜
I nawet gyma przejęłam! Na jakieś 20 minut 🤣
Ile macie km wychodzonych? Ja jakieś 50 już.
Ja łapię pokemony na kompie, niestety nie mam czasu żeby latać z telefonem po mieście, więc spaceruję sobie myszką po mapie :P
Kurdee byłam właśnie w sąsiednim mieście i zanim się zorientowałam, że wszędzie jest darmowe wifi i mogłabym sobie połapać, to już byłam tak padnięta łażeniem, że stwierdziłam, że wracam. Ale wrócę tam tylko po to, żeby sobie Pokemony połapać, bo brat mi cały czas wysyła, że złapał jakieś rzadkie, a ja mam jednego Bulbasaura no!
[quote author=bajaderka-zorro link=topic=100017.msg2577680#msg2577680 date=1469905311]
Ja łapię pokemony na kompie, niestety nie mam czasu żeby latać z telefonem po mieście, więc spaceruję sobie myszką po mapie :P
[/quote]
Jak?!
Bluestacks ma na swojej stronie paczkę do pobrania, emulator androida z fake gps i pokemonami 😉 ustawiasz sobie na fakegps gdzie chcesz być i tam sobie chodzisz w pokemonach, radzę nie korzystać ze swojego głównego konta bo mają banować za to.
Fake gps. Ale uważaj, bo banują :P
Jak założę inne konto na inny mail, to moje konto na komórce też ucierpi za to?  😁
Teoretycznie, mogliby powiązać Twoje konta przez takie samo ip jeżeli logujesz się na tym samym wifi. Ale nie słyszałam o tym żeby banowali w taki sposób, w sumie słyszałam tylko o soft banach (uciekają pokemony i nie można ich złapać).
Oczywiście, że są bany na bycie spooferem 😉
Na telefonie loguję się z sieci komórkowych, nie domowego wifi 😉 więc nie wiem jak mogliby powiązać te konta, po GPS? Ale jak zrobię fakeGPS na Nowy Jork to nijak nie powiążą  😂
edit: to i tak już nieważne, bo mi na kompie nie działa  😵
Możesz się nawet łączyć poprzez wifi NASA, ale jeśli Twoje konto, Twoj login będzie wykonywał dziwne "ruchy" to dostaniesz bana.
Za dwa konta można bana dostać jak ktoś doniesie na Ciebie.
Fake gps. Ale uważaj, bo banują :P

Wiem, ale banują tylko jak robisz za duże odległości od miejsca startu 🙂
Tylko błagam, grając na fakeGPS nie obstawiajcie Gymow mocnymi pokemonami psując innym grę 😉
A jeśli nie chcecie bana to nie skaczcie po mapie i tyle, raz wrzucacie się w jedno miejsce i tam chodzicie, bez skakania niujork, londyn, helsinki 😉
Oooo to fajna opcja 🙂

Już sobie testuje czy u mnie zadziała

Hmmm tylko jak na tym łapać pokemony? klikam klikam i nic  😵
Uuuu temat umarł.. ja przyznam szczerze, że w Pokemony już przestałam grać. Nawet już mi się już nie włączać jak idę na spacer z psem...
U mnie działały chwilę na początku, a teraz znowu co rusz wywala mi aplikację. Nie chce mi się z tym walczyć, więc nie gram. I latanie po pokestopach za pokeballami też było męczące, nie mam czasu na to.
A ja gram dalej 😉

Przynajmniej polaze troche i psopaceruje przy okazji co z moim leniem ostatnio nie jest latwe 😀
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się