Forum towarzyskie »

Anonimowi Zakupoholicy

Własnie zamowilam obiektyw  😵 Matko jak ja nie lubie takich sytuacji - zawsze sie boje,ze cos bedzie nie tak, mam jakiegos kaca moralnego i ogolny ucisk w zoladku, gardle itd.  😵 😵 😵

Zdjecie ze  stroy www.sigma-sklep.pl
szczerze zazdroszczę - ale myślałam, że one są droższe  😲
super, chyba zacznę odkładać 😉
Wiesz co, ja wogole zakladalam jak pod koniec grudnia kupowalam lustrzanke,ze przez conajmniej najblizszy rok nie kupie obiektywu 😉 Ale jak widac sie zmieniło to 😉 Swoja droga mam nadzieje,ze kurier nie da ciała i tak jak obiecano obiektyw jutro dotrze - jesli tak sie stanie to w sobote zaczynam sie go uczyc  😜 Aaaaaallleee dalej jestem w stresie  😵
martva, b. fajny  🙂 Jestem pewna że wszystko będzie dobrze i już niedługo będziesz focić z większych odległości  😉
Lotnaa - obys miała racje!  :kwiatek:

A swoja droga to chyba z zakupami narazie stop na jakis czas  😁 Nooo moze jeszcze statyw i nowa torbe, bo w ta mi sie nie zmiesci aparat z podpietym obiektywem.. Nie zebym jakis tydzien temu kupila torbe... ale naprawde nie wiedzialam,ze tak szybko kupie tele  😵
Ann moim zdaniem nie, bo możesz kupić Conversy za 99 zł na allegro i na prawde są fajne 🙂
cieciorka boję się, że krawcowa zawali sprawę, wolę mieć gotowe wymarzone itd  🤔wirek:  wiem że to nierealne...
w simple też już byłam ale to nie do końca to czego szukam
ale dzięki dziewczyny za info 🙂
-prezent dla kol
-podklad
-kartka urodzinowa 🙂
2 kurtki w reserved i gazeta-Avanti  🤣 Czaje się na mini conversa z empiku  😜  miał taki śliczny kolor 😜 i kosztował 25zł 😀iabeł:
Ann moim zdaniem nie, bo możesz kupić Conversy za 99 zł na allegro i na prawde są fajne 🙂

a moim zdaniem tak, bo trampki są świetne, sama bym je kupiła, ale kasy brak  😉 czym różnią się conversy od innych trampek? chyba tylko znaczkiem  🙂 jakością raczej nie, moje ulubione trampki kupiłam 4 lata temu.. na targu za 15 zł  😉
*Ciaja*, ale takiej jak ci sie wymarzy mozesz nigdy nie znaleźć, możesz za to znaleźć dobra, utalentowaną krawcową, ktora będzie tańsza, niz markowa sukienka i ktora bedzie sie z toba na bierząca konsultowałą 🙂
dzisiaj  🤣
-szara bluzka UPS
-czarna koszula z lekkim żabotem Tally Weijl
-biała bokserka Tally Weijl
-czarna mieniąca się (nawet bym powiedziala że troche z brokatem?  🤔 ) Tally Weijl
-Czarna torebka Tally Weijl
-4 pary kolczyków H&M
-apaszka fioletowa UPS
różowy czaprak tattini  😍
kalosze z futrem
Masz szczęście, że poczekałam z tym czaprakiem  😉
zaraz wstawię co kupiłam sobie na pocieszenie
Edit: jako, że szukałam popręgu objeździłam 3 wrocławskie sklepy, no i z każdego nie mogłam wyjść z pustymi rękami, więc:
(generalnie z popręgu nie jestem do końca zadowolona, ale musiałam kupić taki na już, ale za to bacik Feldmana  😜 już od dłuższego czasu się śliniłam do niego, no i czaprak z napisem wyprzedaż -no ludzie,przecież to nie można przejść obojętnie 😉 )

a to to już tylko tak z okazji moich urodzin dzisiejszych  😁
(no i się nudze, bo jestem w odwiedzinach u teściów)
Bilans ostatnich kilku dni:
baleriny Zary
rurki Lee
dwa różowe  😂 t-shirty z Croppa i Reserved
niebieska koszula Tommyego Hilfigera
i 'troche' kosmetyków  😂
zdjęcia póżniej
pokemon, no to wszystkiego naj :kwtk:
pokemon wyczesany jest ten żel pod prysznic, co jest w butelce jak od jogurtu🙂
babki w sklepie mi mowily ze ludzie mimo naklejki ze nie jest do jedzenia potrafią sobie chlusnąc do buźki. a teściowa wstawiła nawet taki jeden do lodówki w domku 🙂
Zauważyłam tą naklejkę na zakrętce  😁
Notarialna - dzięki wielkie  🙂
OT

Ja tyż z kwietnia 😁
A dokładniej 20.04

🤔wirek:

EOT
właśnie kupiłam moskitierę za 70zł. głównym powodem wyboru akurat tej, był... tamdadam: kolor. bo dostępna w brązie.  🤔wirek:
ja się zastrzelę... 
Widział ktoś gdzieś fajne balerinki ?  😉
Ooo podłączam się do pytania wyżej: najlepiej jakieś klasyczne czarne ze skórki albo "skórki" 😉

na żywo o wiele ładniejsze  😀

Mam zamiar kupić jeszcze tą sukienkę, tyle że czarną 😀

http://www.allegro.pl/item607157761_japan_style_sukienka_z_cekinami_3_kolory_xs_s_m.html
Nikaa, Łaa ale wypas! Genialne są  😜
naczółek Solibel  🤣 skoro ogłowia nie mogę...to będę upgrejdować  🤣
Nikaaboooskie!

Ja zaś wreszcie się doczekałam swojego żółtego Eskadrona. Już czekam na kuriera :]
Poza tym kupiłam popręg, szampony dla Siwej, musli GreenVet'a, kilka zgrzebeł spiralnych i takie tam duperele stajenne.

Oczywiście niedługo rozdziewiczę Eskadrona i wstawię zdjęcia na KRM 😉
_kate, poka, poka ! koniecznie !

Gavi, gdzie stacjonujesz w łódzkim ?

A do mnie dzisiaj przyszła moja tobra (granatowo-niebieska)
[img]http://photos01.allegroimg.pl/photos/oryginal/592/81/48/592814866[/img]
Ada w swojej prywatnej stajni nad zalewem cieszanowickim :]
Jakieś 30km od Piotrkowa.
Ada Fajna troba!gdzie dorwałas?

Ja kupiłam kolejny czaprak eskadrona tym razem impuls kolor walnuss tylko szkoda ze nie mam go na co załozyc  🤔wirek:
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się