nerechta- ja sama zarabiam na moje zakupy i czuję się z tym dobrze. A tak naprawdę zakupy nie poprawiają mi chumoru, czuję czasem potrzebę kupienia czegś bo jest ładne/może się przydać itp. I nie ważne, że dużo moich zakupów leży w szafie jeszcze z metkami 😉 Edytka - dziękuję, a orientujesz się czy wysyłają towa do Polski?
slojma wysylaja do Polski 😉 wysylka kosztuje ok 25-30zł (zalezy od kursu funta) niezaleznie od wielkosci zamowienia asior ja z decobazzerem tez kiedys mialam problem. na jednego maila w ogole mi nie przyszedl list aktywacyjny, mimo kilku prob, wiec w koncu zalozylam drugie konto z innym mailem i dziala 😉 moze tez tak sprobuj. a jak sie nie uda, to uderzaj do mnie na pw i pomoge Ci z zamowieniem
I jeszcze inne pytanie- całe życie chodziłam w kolczykach, aż nagle w LO zaczęłam mieć na nie jakąś reakcję uczuleniową 😤 Puchną mi uszy wokół dziurek, zbiera się ropa. Tak nagle mi się to zrobiło... Klipsy też odpadają, ta sama reakcja. Macie jakiś pomysł jak się tego pozbyć i wrócić do poprzedniego stanu?? Może są jakieś specjalne substancje, które nie uczulają? Bo normalnie mi się płakać chce jak wstawiacie te upolowane kolczyki 😀
znalazłam sposób na uczulenie 🤣 Tzn. nie sama, google prawdę ci powie! Posmarowałam metalowe zawieszki lakierem bezbarwnym, wysuszyłam i założyłam (po kolczyku do każdej z moich 3 dziurek od razu), przespałam w nich całą noc i nic! Żadnego podrażnienia nawet ^^ Idę na zakupy kolczykowe 😅
Renata myślę intensywnie nad tymi zegarkami, oj myślę.... Ten drugi jest faktycznie fajny.