karolinag4 bardzo ładna ta kurtka, a cena świetna. A ja sama nie wiem czego chcę.. muszę się czegos pozbyć, żeby kupić nowe, bo szafy pękają...
Ostatnio zafundowałam koniowi owijki polarowe eskadrona - białe i jestem nimi zachwycona. Tyram je codziennie: piorę, suszę i zakladam, piorę suszę ...
-prezet dla kol na urodziny poduszka swinka i zestaw czegos takiego dziwnego
-baloniki i serpentyna na impreze🙂
-maseczki 2
-kredka do oczu
-kolki i inne dziwne rzeczy potrzebne do remontu 🙂
na początku wątku była doskusja o reniferku z tymbarka - nie wiem czy juz zaktualizowane wiadomości, ale napiszę - z reklamy reniferek wydaje się wielkości kartonu, no poroz emu wystaje ponad. a kocyk dosc duzy
ktoś już uzbierał kody?
-kurtka zimowa do jazdy Fouganza
-rekawiczki zimowe do jazdy FOuganza
-jeansy Jaqlinen Riu
-limokowy golf
-kamizelka ala meska od marynarki dla pań
-beżowe czóleneczka śliczniusie
- granatowy sweter z Forever 18
-dodatki do włosów, bransoletki
-pyszne lody "Czekoladowa dekadencja" w kawiarni
No w sumie nie mój zakup ale mój gift;D
-Nowiutkie, nowiusieńkie, sztyblety w ciucholandzie za 28zł....
prod. Samuel Windsor, Hand Made, i z ceną 99.85 funtów!
ja chyba tez ;/ szukam juz butów starsznie długo dzis znalażłam na allegro 2 modele i napisałam do sklepów czy maja mój rozmiar jeśli tak to jestem uratowana a jak nie to mam przerąbane
kozaki
jeansy Lee
czapka i rękawiczki h&m
kilka rodzajów herbat
i chciałbym powiedzieć, że to ostatnie zakupy w tym roku - wolałabym już nie wchodzić do żadnego centrum handlowego, dziś był koszmar - ale pewnie będę chciała coś kupić na sylwka... :/
A ja tak z inne strony. Coz takiego kupuje sie na 18'nastki gdyz szczypior(czyt. JA) kompletnie nie wiem 😀 Prezent ma byc dla chlopaka, lubi samochody, chcialby zwiedzic Ameryke, calkiem calkiem lubi pilke nozna. Doradzcie zakupoholicy! Bede cholernie wdzieczna Z gory dzieki kwtk
Sznureczko ja ci zdjecia czapki wstawiłam ale założyłam nowy atek bo tego nie widziałam i teraz nie wiem gdzie są, siodło i spodnie wstawię jak najszybciej
gabik napisał: na początku wątku była doskusja o reniferku z tymbarka - nie wiem czy juz zaktualizowane wiadomości, ale napiszę - z reklamy reniferek wydaje się wielkości kartonu, no poroz emu wystaje ponad. a kocyk dosc duzy
ktoś już uzbierał kody?
Reniferek ma chyba 32cm 😉
Brakuje mi 6 kodów, z czego 3 'się robią'-opróżniam kartony 🙂