ja sie w niej zakochalam 😍 chociaz ostatnio nie mam gdzie ciuchow trzymac, strasznie duzo nakupowalam (zaraz sie z reszta pochwale) Za ta dalam cale 8 zl 😂 sweterek czarny rekaw 3/4 na guziczki, fajnie marszczony, spodnica z kieszeniami przed kolano, koszulka luzna z szerokimi rekawami zwezanymi przy nadgarstkach, cieniutki t-shirt, i ten sweterek zielony( co mi sie podoba a nie mam do czego nosic).
mozna, bo to sa Ci sami ludzie ktorzy pracuja w Warszawie 😉 bardzo przyjemni, wszystko idzie sprawnie. jedynym minusem jest to, ze nie akceptuja rabatow przez internet. dlatego jak chce korzystac z mojej karty stalego klienta to zawsze musze jezdzic do buwu
Lotnaa, czyżbym zainspirowała Ci Ariatami ? Pochawal się jak przyjdą k-o-n-e-c-z-n-i-e !!!
PS: nadal płaczę za butkami ale przynajmniej zadowolona jestem że z koniem w miarę ok, zbity staw
Strasznie podobają mi się te zegarki STAMPS.
Też mi się bardzooo podobają ale obawiam się że szybko bym taki rozwaliła, bo zapominałabym pewnie o zdejmowaniu go w stajni, a tam napewno długo by mi pożył.
Na razie climatexy komplet za 50 zł
Co ? Gdzie ? Jak ? Chyba się spóźniłam, bo na allegro nie ma 🙁
Ale za to właśnie kupiłam nauszniki, przed chwilą zrobiłam "klik", chyba napisze do nich może mają jeszcze climatexy...
EDIT:
Zamówiłam: MEDYCYNA NATURALNA DLA KONI - Wittek Cornelia i dodatkowo NAJWIĘKSZY DAR - Paulo Coelho
Lena, przyznaje się, winna... Trzeba było działać szybko, były 4 sztuki, sama wrzuciłam w obserwowane i tak sobie były aż tu zobaczyłam że 2 sprzedane a chwilę później Kucunio kupiła też i zostały już tylko jedne. Napisz do nich może mają jeszcze.
Ano racja, trzeba się było nie czaić i nie napawać wizją folgluta w deepblue, tylko klikać. Ehh, poczekam, czy Impulsy jeszcze stanieją, najwyżej wtedy się zapytam. Kaloszki też tak bezsensownie przegapiłam, a potem tylko L zostały.
Ojj tak mogłyby, gdyż ten deepblue korci, no ale tyle napewno nie dam. W sumie cena wcale nie jest zła ale teraz tyle nie wydam. Ale pewnie jakby staniały to nugat też by korcił w komplecie z nausznikami i w sumie lepiej by wyglądał na c.ganiadym niż deepblue. Z tych moich przemyśleń zaraz wyniknie że będę miała drugie nauszniki, bo jeszcze przypadkim nugaty kupie a nie będę miała żadnego czapraka 🤔wirek:
Gdyby Ci się deepblue odwidziały, wiesz gdzie uderzać 🙂 Ja mam do nich czaprak, który by pasował idealnie ( przymierzałam go do tego koloru ), więc nie pogardziłabym 😉
Lotnaa, czyżbym zainspirowała Ci Ariatami ? Pochawal się jak przyjdą k-o-n-e-c-z-n-i-e !!!
A to wszystko przez Ciebie!!!!! Ja już na prawdę mam bana na eBaya, ale patrząc na te Twoje buty chciałam tylko spojrzeć, co jeszcze ma ten sprzedawca. No i masz 🤦
Pewnie będę miała kolejne czapsy na sprzedaz, jak w rozmiar nie trafiłam 🤬
Też uwielbiam wyprzedaże Equi-Shopu. Tak naprawdę to już nigdzie idziej nie kupuje rzeczy dla konia, zawsze czekam na wyprzedaz:-)) Tym razem właśnie nauszniki deepblue i derka dralonowa za 100zł:-)
yga, Ada- zobaczymy jak przyjdzie, bo mówiąc szczerze nigdy nie kupowałam ubrań używanych to pierwszy raz ale tak mi się spodobała, że musiałam ją mieć 😜
no właśnie chodzi o to że nic, poprosiłam wujka zeby kupił przez moje konto (bo tak mi było łatwiej zapłacić) kilka rzeczy, bo ja jestem za granicą (w sensie ja to załatwiałam, ale podawałam jego adres i jego numer telefonu, bo ja umiem być tylko w jednym miejscu na raz), a potem sprzedawaliśmy przez allegro samochód. Samochód był dziadka, dziadek poprosił żeby sprzedać no a znowu że mnie nie było to podalam telefon do wujka... ludzie mi przysyłali jakieś pytania o parametry tego samochodu, o zakup poza aukcją, a ja nie wiedziałam nic z tym samochodem, więc odsyłałam wszystko do wujka. Ktoś sie musiał wkurzyć i naskarżyć.
a, no i 2 albo 3 razy - ale to już z czystej nieświadomości - licytowałam u niego na aukcji rzeczy. Tak mi wyszło, bo nie wiedziałam ze to jego konto (nic tego nie sugerowało, poza miastem, no ale BEZ PRZESADY, w Lublinie mieszka 350 tyś ludzi! a licytowałam takie rzeczy których nie chciałam wysyłać i właśnie po to szukałam ludzi z Lublina), a to były takie rzeczy jak telefon czy gps których nie chciałam żeby mi ktoś wysyłał przez pół poski :/
i nie wiem z którego powodu allegro przysłalo mi w grudniu maila ze mi zablokowuja konto, bo korzysta z niego ktos inny. Próbowałam wyjaśniać, ale to było 3 miesiące temu i allegro niestety nie udało sie mojego konta odblokować, więc obawiam się, że już nie uda mi się go odzyskać 🙁