płaszacz borysdówka stradivarius ramoneska z futrem stradivarius sweter w paski stradivarius legginsy we wzory river island czapa z różoffym pomponem 😍 river island puchowa kamizelka kingsland zimówka eskadron eskadron pro safe memo przód eskadron flexisoft tył
Zakupoholiczki gdzie znajdę jakieś fajne paski do zegarka SWATCH? 👀 Mam taki najzwyklejszy, pasek chyba na 17mm. Na allegro nie znalazłam nic ciekawego :/
dostałam podwyżkę. kupiłam kiecke, spódniczke i bluzke z Top Secret. i teraz myslę co jeszcze kupić 🙂. forsa szczęścia nie daje. tylko zakupy 😉. derka koniowi nie potrzebna ( ma trzy, żadnej nie używam, stajnia sieplutka, koń zdrowy), czapraki - niby tylko 6, ale prawie nie jeźdżę. bryczki mam, kamizelki mam. Może buty? a moze zacznę składac na dojarke dla kóz😉?
tak! Biżuteria 🙂. to jest to 🙂. teraz sa te fajne bransoletki z dyndadełkami. I jednak te buty (tylko wymyslę jakie). narazie zakupiłam całe mnóstwo kadzidełek 😉. a potem zacznę liczyć kasę. 😜
W jakimś sklepie z bielizną przy pl. Konstytucji mieli kostiumy VS, ale nie wiem, czy bieliznę też mają. Widziałam bieliznę VS na klientkach, które kupowały ją w Stanach i szczerze mówiąc nie wyglądała tak olśniewająco jak na pokazach, co więcej, nasze polskie staniki są dużo lepsze jakościowo... i rozmiarówka też chyba standardowa, taka jak w h&m, więc ciężko coś dobrać.
Dzionka, jak będziesz to daj znać czy mają coś tam jeszcze czy nie 😉
ash, gdzie? 😜 😜 😜
Co do biustonoszy to zgodzę się ze Scottie, mam dwa z VS i więcej nie kupię. Na mnie nie prezentują się tak jakbym tego oczekiwała, muszę mieć miseczkę usztywnianą ale przy tym nie powiększającą. Niestety one dość dużo dodają co zdecydowanie mi nie odpowiada. Za to figi i bokserki uwielbiam 💘
Decyzja nie jest jeszcze podjęta. Otwierać będzie żona mojego znajomego. 💃 Zastanawiają się nad jakimś centrum handlowym ❗ Moja przyszła bratowa leci w poniedziałek do USA i właśnie przesłałam jej całą listę MUST HAVE z bielizny 🏇 🏇 🏇
pytałam w innym wątku ale chyba ten będzie lepszy:
wiecie może gdzie mogę dostać ogromny kubek? tak żeby miał najmarniej 0,5L i żeby mnie cena nie zwaliła z nóg na allegro nic ciekawego nie znalazłam... a jeśli nie w internecie to w jakich sklepach stacjonarnych szukać?
galopada_, mam wielki kubek (wchodzi cała zawartość litrowego dzbanka) firmy Lublana. Akurat nie z takim wzorem, ale tego typu: http://www.porcelana24.pl/kubek-jambo-1l-lubiana-dek-4067.html Jak chcesz mniejszy, to też są: http://www.porcelana24.pl/kubek-jambo-0-5-l-lubiana-dek-4067.html Napisz do nich, bo często mają inne wzory akurat na stanie (byłam w sklepie stacjonarnym i widziałam). Polecam gorąco - ładne, dobrze wykonane, można myć w zmywarce i obrazki się nie zmywają. Mniejszy mam od półtora roku, większy od wakacji i nic się w ich wyglądzie nie zmieniło.
Ja wczoraj pojechałam ze snowboardem do serwisu w Decathlonie, jako że serwis miał przerwę poszłam połazić po sklepie, wyszłam z 2 parami rękawiczek, klapkami i polarem. Obok jest centrum handlowe, więc przy okazji kupiłam jeszcze spodnie, buty i stanik 😵
dziewczynki, pomocy potrzebuje😉 czy ktos z was robi zakupy w motivi?🙂 dlaczego tam, co wam sie podoba, jakie macie odczucia na temat tej marki?🙂 potrzebuje info zeby sie przygotowac na rozmowe kwalifikacyjna🙂