Obstawiam, że poszły w górę w tym roku... ...no nic, trzeba się będzie uśmiechnąć do znajomej o taki pięęęękny komplecik i wmówić jej, że wcale nie jest wart jakiś 200zł 😁
czy ja wiem czy w góre... w tamtym roku jak siostra zamawiała ogłowie dała 250zł niadawno zamawiałam koleżance i zapłaciłam 230zł może przez to że na jedno nazwisko było to 3 ogłowie, nie wiem
a ja chyba muszę wybrać się na porządne zakupy.. gdzie warto pójść w Warszawie? Arkadia. Złote Tarasy, Galeria Mokotów? no i najważniejsze- są jeszcze jakieś przeceny? 😁
Przeceny to są chyba wszędzie 😉 Ja z tych sklepów, które wymieniłaś najbardziej preferuje Złote Tarasy i Arkadię 🙂 a i jeszcze domy handlowe w centrum, te wzdluz Marszalkowskiej (Wars i Sawa) 🙂
ale fajny filmik, zapowiada się ciekawie, dawno nie widziałam nic takiego lekkiego.
martva, ale szałowe zakupy 😜 Ja czekam na przesyłkę 4 par bryczesów 😉
Chociaż, dziś prawie zawału dostałam. Po sfinansowaniu kolejnej transakcji na eBay zajrzałam do podsumowania ostatnich 31 dni 👿 W życiu bym nie pomyślałam, że tyle wydałam w ciągu 1 miesiąca 😡 :emot4: Muszę chyba zacząć sprzedawać, zamiast kupować, bo dziś już szafy nie moglam zamknąć. Nie wspominając o stanie konta biednego studenta 🤦
Z niekońskich co prawda, po ostatniej wizycie w centrum handlowym ;D -jeansy rurki Mustang Aimee -jeansy rurki Levi's -tuniko-sweter Reporter -fioletowa koszulo-tunika też z Reportera -koszula w kratkę Cubus -fioletowy pasek House