Forum towarzyskie »

Anonimowi Zakupoholicy

Gavi ja rok temu dałam 120zł
korsik  :kwiatek:

Obstawiam,  że poszły w górę w tym roku...
...no nic, trzeba się będzie uśmiechnąć do znajomej o taki pięęęękny komplecik i wmówić jej, że wcale nie jest wart jakiś 200zł  😁
czy ja wiem czy w góre... w tamtym roku jak siostra zamawiała ogłowie dała 250zł niadawno zamawiałam koleżance i zapłaciłam 230zł może przez to że na jedno nazwisko było to 3 ogłowie, nie wiem
Mój najnowszy nabytek  😍
Po prostu oszalałam na ich punkcie. Kolor mają fenomenalny! Kocham wszystko, co jest zielone  😉

Oczywiście do butów musiałam dokupić fioletową tunikę, granatowe rurki oraz korale i lakier do paznokci w kolorze butów 🙄
Wiem, wiem - mialam sie tu pojawic ze zdjeciami tego co upolowalam w "ciuszku" jednak zjawie sie z tym dopiero jutro :P

Ale w zamian za to pochwale sie moim(do spolki z mama) zakupem sprzed kilku minut:

😀
buyaka- świetne! szczególnie różowe, widziałam podobne w vero modzie, którą ubóstwiam ❗
Sznurka- dzięki, już zamówiony.  😉 😅
Z ostatnich:
-derka dralonowa Eskadrona w kratę
-czaprak Eskadrona Rost Brilliant
-Czaprak kremowy Nici Eskadrona
-zestaw Niciowych preparatów:-)
a ja chyba muszę wybrać się na porządne zakupy.. gdzie warto pójść w Warszawie? Arkadia. Złote Tarasy, Galeria Mokotów?  no i najważniejsze- są jeszcze jakieś przeceny? 😁
Przeceny to są chyba wszędzie 😉 Ja z tych sklepów, które wymieniłaś najbardziej preferuje Złote Tarasy i Arkadię 🙂 a i jeszcze domy handlowe w centrum, te wzdluz Marszalkowskiej (Wars i Sawa) 🙂
KuCuNiO, kremowy NICI? Jaki to?
baby, cos dla nas http://www.imdb.com/video/screenplay/vi3526755097/ w kinach bedzie od 13 lutego 😉
widzialam zwastun, wydaje się być fajny  😀 😀
seria o shopoholiku jest fantastyczna. film troche rozni sie od ksiazki, ale tak czy siak zapowiada sie sympatycznie 🙂
Obiecane zdjęcia:

Koszulka Pikeur'a - zdjecie przed praniem, niestety juest na mnie za duza  😕

[IMG]http://[/img]

Bryczeski:

ale fajny filmik, zapowiada się ciekawie, dawno nie widziałam nic takiego lekkiego.

martva, ale szałowe zakupy  😜 Ja czekam na przesyłkę 4 par bryczesów  😉

Chociaż, dziś prawie zawału dostałam. Po sfinansowaniu kolejnej transakcji na eBay zajrzałam do podsumowania ostatnich 31 dni  👿
W życiu bym nie pomyślałam, że tyle wydałam w ciągu 1 miesiąca  😡  :emot4:
Muszę chyba zacząć sprzedawać, zamiast kupować, bo dziś już szafy nie moglam zamknąć. Nie wspominając o stanie konta biednego studenta  🤦
martva cudne zakupy! zwłaszcza za duza koszulka!
Martvus-zdradz kochana, gdzie to wszystko wyszepralas 👀 😉
w tym tygodniu musze wybrac sie na podboj ciucholandow i mam zamiar znalezc cos fajnego!

zegarek z malpka ekstra, tylko gdyby nie byl zloty... 😉
ciri, sa jeszcze srebrne hihi
Postanowiłam sprawić sobie małe, podstawowe zakupyyy 😁 wszystko końskie.. 😜
*Potnik Eskadron Cotton (ciemny granat)
*Owijasy Eskadron (czarne)
*Owijki Jump Tec (jakieś beżowo-pomarańczowe :oczy2🙂
*Szczotkę do grzywy i ogona Oster'a
*Kask Stallion Air
*Bat uj. + palcat skokowy
*Maść do kopyt
*Cukierki dla konia  🤣
*Kantar z uwiązem ..

I kilka innych rzeczy .. a to dopiero początek  🤔wirek:
Może niedługo sprawie coś sobie 🙄
Z niekońskich co prawda, po ostatniej wizycie w centrum handlowym ;D
-jeansy rurki Mustang Aimee
-jeansy rurki Levi's
-tuniko-sweter Reporter
-fioletowa koszulo-tunika też z Reportera
-koszula w kratkę Cubus
-fioletowy pasek House
Aaa Magwis daj jak możesz zdjęcie fioletowego paska z House, bo poluje na taki, a nie chce mi się ruszać z domku by sama sprawdzić  😁  🤔wirek:
buyaka,  jakie piekne buutyyy!!
sznurka, ale fajny sikor 😀
Oto pasek- jakość trochę marna, bo zdjęcie telefonem robione, ale co nie co widać 🙂 :

Z takich to były jeszcze żółte i zielone
Aaj  😁 Śliczny!^^ To już wiem jaki będzie mój następny zakup!  😍
Kremowy Nici był w drugiej kolekcji (2005 rok chyba) (stalowo błękitny i kremowy) z taką podkową i koniem nici:-)
Kujka co to "sikor"?
KuCuNiO, ah wiem 🙂 Gdzie upolowałaś?
buyaka przepiękne buty !!
"Sikor" to zegarek 😉
hhihi dzieki!
Od jednego voltowicza :kwiatek: :-))
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się