[quote author=mała mi link=topic=1.msg815495#msg815495 date=1292789178] wymarzona kurtka burtona 😍 buty nike-nie ma to jak najacze na zime pad ES bryczesy MountainHorse bluza z misiem w środku H&M 😜
dodofon, nie pamiętam dokładnej nazwy ale jstem nimi zachwycona. przymierzyłam z 6 różnych par i byłam zdziwiona takim wyborem materiałów i modeli- ja od zawsze byłam zwollniczką Pikeura ale chyba przestałam bo 34 jak i 164 (minimalna różnica 😲!) długaśne super bo mam dłuugie nogi, pikeury z krótke, MH mięciutkie elastyczne, pikeury po praniu nikiedy muszą się rozchoddzić, plus u MH super bo z tyłu podwyższne żeby nie wiało w plecki!
U mnie też ostatnio duuużo... Co te święta robią z człowieka 🙄 😁 Prezenty: krem dla rodzicielki, szalik z reserved dla rodziciela, kalendarz paulo cohelo dla siostry, książka "komputer dla seniora" 😎 dla babci, kubek XXL dla dziadka, kosmetyki Luksja dla babci drugiej,
Prezenty moje dla mnie samej 🤣 Czarne spodnie rurki z Orsaya Koszula z Reserved Brązowy lakier z Inglota
Potrzeba by jeszcze sztybletów w sumie...
I mamunia w ramach zaległego prezentu za zdany licencjat kupiłą mi zegarek z Parfoise 😍
Przecież cienia krytyki w tym nie było. 😉 A jeżeli nie kosztował tyle, to jestem zaskoczona, bo zwykłe kurtki tej firmy to zwykle wydatek rzędu 600-800zł.
No właśnie - widziałam puchowe płaszczyki w okolicach 1000zł i z JW i The North Face, ale ze względów praktycznych ( pranie :/ ) puchowego nie chciałam. To jest syntetyk, nie puch i pewnie dlatego cena znacznie bardziej przyjazna, tym bardziej, że to model ze starej jakiejś kolekcji. Mało ich zostało, ale na szczęście po starej cenie.
Dzisiejsze wydatki Nikon d7000 z obiektywem Nikkor 18-105 😍 krem pod oczy clinique berecik newlook portfel wittchen krem L'Oreal oraz da kryształowe kieliszki na wino