Kiedys bede musiała,ale to może pod nieobecnosc Starego 😉,bo bedzie buba! 😁 Szczerze powiem,że połowę to przed nim chowam a jak zakładam i mówi "oooo!nowe?Znowu?" to odpowiadam "nieee,juz dawno kupiłam..." 😀iabeł:
dziewczyny ja naprawdę mam problem. a nie daj Boże są jakieś przecenione... jestem wtedy zupełnie zgubiona 😀
Bo to jest choroba.I mówię całkiem SERIO! 🤔 Dzisiaj mój M.wynosił mnie z QUAZI-bo tam przecież też przeceny... 🤔
mój facet to nie zauważa jeszcze, krótko póki co jesteśmy razem. za to mojej Mamie kitu nie wcisnę😉 jak jest u mnie to zawsze robi monitoring szafy z butami. hmm, ale może ona się tak wkurza, bo ma trochę mniejszą stopę i nie wszystkie może pożyczyć?😉
jak to się leczy?🙂 ponoć któryś z uczniów Freuda, czy nawet sam Freud mówił, że to objaw słabości kobiet do... kobiet. a może po prostu kobiety kupują ciuchy, aby stroić się przed innymi kobietami. faceci ładnych fatałaszków często nawet nie zauważają😉
[quote author=Diakon'ka link=topic=1.msg167100#msg167100 date=1233869820] jak to się leczy?🙂[/quote]
yyy...nie wiem.Ale nie wiem też czy chciałabym się wyleczyc. 🤣 😉 Najgorsze są tylko te chwile,kiedy cos mi wpadnie w oko a funduszy niet...To wteeedy boooli! 😤
faceci ładnych fatałaszków często nawet nie zauważają😉
też mam obsesję na punkcie butów, na SZCZĘŚCIE finanse nie pozwalają mi na taką rozrzutność 😉 nie liczyłam, ale mam koło 30 par, niewiele jak na re-voltowe realia 😁 ja po prostu źle się czuję w niedopasowanych butach, a sam widok dziewczyny noszącej np adidasy do spódniczki jest dla mnie obrzydliwy.
oj dziewczyny jak dobrze ze nie jestem sama!!! Przekroczylam 60 par butow, ale tu widze ze nie jest ze mna tak zle, moge kupowac dalej! 😅 Przeraza mnie tylko to ze kiedy we wrzesniu sie przeprowadzilam, cieszylam sie ze mam na buty pelno miejsca, a teraz leza juz jedne na drugich w szafie... ale zaba, na to nie wpadlam! zaczne wkladac pod lozko 😜
Tu są moje spodenki, ale na żywo wyglądają o niebo lepiej 🙂 http://www.burton.com/Gear/Default.aspx#/gear/productdetail/womens/pants/womens-burton-pants/10761/210107731/
Edytka - wstawie, wstawie, la potem 😉 I kamizelki i bryczesow z zeszłego tygodnia - tylko niech "bohaterka" 😉 dzisiejszego dnia sie wypierze 😉 Wlasnie jest w pracle 🙂
kupilam siodło 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 młodzieżową ujeżdżeniówkę. Jutro jadę mierzyć na Barkasie i dla jego własnego dobra radzę, aby pasowała! od dziś mnie nie zobaczycie w tym wątku. Słowo.
Wczoraj kamizelka jezdziecka, dzisiaj koszulka Pikeur'a - wszystko w "ciuszku"! 🙂 😀 Swoja droga jak na dwa tygodnie to niezle : 3 pary bryczesow, koszulka, kamizelka 😎 Zdjecia wstawie pozniej :P
a ja dzis skromnie karma dla psa i jakis czas temu bilety do teatru chyba powoli lecze sie z zakupoholizmu, choc porownujac np ilosc butow, ktore niektorzy z Was posiadaja, to nigdy zakupoholikiem nie bylam 🤣