Forum towarzyskie »

Anonimowi Zakupoholicy

[quote author=Diakon'ka link=topic=1.msg167059#msg167059 date=1233867845]

zaba zlicz zlicz!![/quote]

Kiedys bede musiała,ale to może pod nieobecnosc Starego  😉,bo bedzie buba! 😁 Szczerze powiem,że połowę to przed nim chowam a jak zakładam i mówi "oooo!nowe?Znowu?" to odpowiadam "nieee,juz dawno kupiłam..."  😀iabeł:

dziewczyny ja naprawdę mam problem. a nie daj Boże są jakieś przecenione... jestem wtedy zupełnie zgubiona 😀

Bo to jest choroba.I mówię całkiem SERIO! 🤔
Dzisiaj mój M.wynosił mnie z QUAZI-bo tam przecież też przeceny...  🤔
Dzionka a gdzie zdjecie burtonow?  🤬

Zaba robie dokladnie tak samo  😁 "to nowe?"- "nie, kupilam juz wieki temu, ale nic mi do nich nie pasowalo"
mój facet to nie zauważa jeszcze, krótko póki co jesteśmy razem.
za to mojej Mamie kitu nie wcisnę😉 jak jest u mnie to zawsze robi monitoring szafy z butami. hmm, ale może ona się tak wkurza, bo ma trochę mniejszą stopę i nie wszystkie może pożyczyć?😉

jak to się leczy?🙂
ponoć któryś z uczniów Freuda, czy nawet sam Freud mówił, że to objaw słabości kobiet do... kobiet. a może po prostu kobiety kupują ciuchy, aby stroić się przed innymi kobietami. faceci ładnych fatałaszków często nawet nie zauważają😉
[quote author=Diakon'ka link=topic=1.msg167100#msg167100 date=1233869820]
jak to się leczy?🙂[/quote]

yyy...nie wiem.Ale  nie wiem też czy chciałabym się wyleczyc.  🤣  😉
Najgorsze są tylko te chwile,kiedy cos mi wpadnie w oko a funduszy niet...To wteeedy boooli!  😤

faceci ładnych fatałaszków często nawet nie zauważają😉

uwierz,zauważają!!!  😎
też mam obsesję na punkcie butów, na SZCZĘŚCIE finanse nie pozwalają mi na taką rozrzutność  😉  nie liczyłam, ale mam koło 30 par, niewiele jak na re-voltowe realia  😁 ja po prostu źle się czuję w niedopasowanych butach, a sam widok dziewczyny noszącej np adidasy do spódniczki jest dla mnie obrzydliwy.
Edytka Dzięki Ci dobra kobieto!! :kwiatek: :kwiatek:
Dzionka -ZDJĘCIAAA! 😜
smarcik, nie nie boje sie, w ogole nie widac ze sie cos scieralo, dlatego sa takie genialne 😀
diakonka ja chcę ich zbiorowy portret!
ja miałam swego czasu "torebkomanie" i sporo ponad 50....
oj dziewczyny jak dobrze ze nie jestem sama!!! Przekroczylam 60 par butow, ale tu widze ze nie jest ze mna tak zle, moge kupowac dalej! 😅
Przeraza mnie tylko to ze kiedy we wrzesniu sie przeprowadzilam, cieszylam sie ze mam na buty pelno miejsca, a teraz leza juz jedne na drugich w szafie... ale zaba, na to nie wpadlam! zaczne wkladac pod lozko 😜
Tu są moje spodenki, ale na żywo wyglądają o niebo lepiej  🙂
http://www.burton.com/Gear/Default.aspx#/gear/productdetail/womens/pants/womens-burton-pants/10761/210107731/
Najnowsze nabytki: Samsung D900i 🙂 , buty Reebok, spodnie i koszulka UMBRO, 4 koszulki i bluza
Kamizelka jezdziecka - upolowałam w "ciuszku" 😉
Dzionka po kliknieciu na link przenosi mnie na glowna strone burtona
Querido, martva a gdzie zdjecia?  🤦

zestaw malego cukiernika, czyli ksiazka o tortach  😜

Edytka - wstawie, wstawie, la potem 😉 I kamizelki i bryczesow z zeszłego tygodnia - tylko niech "bohaterka" 😉 dzisiejszego dnia sie wypierze 😉 Wlasnie jest w pracle  🙂
kupilam siodło  🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣
młodzieżową ujeżdżeniówkę. Jutro jadę mierzyć na Barkasie i dla jego własnego dobra radzę, aby pasowała!
od dziś mnie nie zobaczycie w tym wątku. Słowo.
Moje ostatnie zakupy:

* lizawka z selen dla Rudej
* podstawka pod lizawkę
* książka "101 ćwiczeń na ujeżdżalni"
* pad Anky oxblood  😍
* ogłowie Norton z brązowym podszyciem

i jak tu nie zbankrutować  😁
kupiłam zegarek  💃 stamps z limitowanej kolekcji zig zap  😅
lockmittel, pokazuj
ja tez zegarek
jaki fajnacki!!!!
świetne zegarki!
Sznurka ile dałaś za swój? szukam podobnego
19 zł
podlinkowac?
Sznurka, Ty i Dodofon to macie talent do znajdowania fajnych rzeczy w świetnych cenach.
sznurka- JASNE!  🙇
Wczoraj kamizelka jezdziecka, dzisiaj koszulka Pikeur'a - wszystko w "ciuszku"! 🙂  😀 Swoja droga jak na dwa tygodnie to niezle : 3 pary bryczesow, koszulka, kamizelka  😎 Zdjecia wstawie pozniej :P
Martvus-czekam z niecierpliwoscia 😀

a ja dzis skromnie karma dla psa i jakis czas temu bilety do teatru
chyba powoli lecze sie z zakupoholizmu, choc porownujac np ilosc butow, ktore niektorzy z Was posiadaja, to nigdy zakupoholikiem nie bylam 🤣
sznurka taki fajniacki i tani  😜 koniecznie link do aukcji czy stronki podaj  😁
własnie, czekamy ! 😜
Hmm, mógłby mnie ktoś oświecić i powiedzieć ile może mnie kosztować zrobienie nachrapnika szwedzkiego u p. Marka z Ursusa?

Nie chce dzwonić i pytać, bo boję się, że jak mi powie cenę to dość niekulturalnie odbierze mi mowę...

http://www.allegro.pl/item545450521_paul_frank_zegarek_z_super_malpka_zloty_nowy.html
proszę bardzo kobietki, a jak fajnie cyka! tylko musialam dziurke dorobić, za chude nadgarstki

a dzis w koncu nabyłam drabinkę do wsiadania
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się