dziewczynka, mój rozmiar to 38, buty kupuję 38-39 bo generalnie wolę mieć trochę luzu. Sorele mam 39 i według mnie to dobre 40, są naprawdę duże. Jednak były tu różne opinie co do rozmiarówki.
Notarialna, To moja pierwsza będzie 😁 Jak byłam z kumpelą w cache cache to jakoś tak się rozeszłyśmy, ja wzięłam dla śmiechu sukienkę i botki na obcasie, wychodzę i się sobie jakoś spodobałam, nawet pani w sklepie powiedziała, że bardzo ładnie wyglądam a moja znajoma jak mnie zobaczyła w sukience i tych botkach to zaniemówiła 😁 Więc postanowiłam zrobić "krok ku kobiecości" i kupić kieckę 😎
Alabamka, ja ostatnio kupiłam pierwszą spódnicę do noszenia tak o, do szkoły, na jakieś imprezy czy coś. Ludzie jak mnie w niej widzą, to mają oczy jak 5 złotych. 😁 I ciągle przeglądam na allegro działy ze spódnicami i sukienkami, chociaż nigdy nie lubiłam w nich chodzić, i nagle chciałabym mieć połowę. 🤔wirek: Chyba w końcu ewoluuję z babochłopa w prawdziwą dziewczynę. 😎
tym czasem-jako zakupoholik, to z ostatnich zakupow dopisuje: msm i maszynke do wzorkow, glowy itp... kupiona juz jakis czas temu, tylko dojsc nie chce :/
Altiria, Ja chciałabym chodzić w spódnicach, ale jako, że niska jestem rozłożyste i wzorzyste do mnie nie pasują. Na moją figurę jedynie ołówkowe, a tych nie cierpię... 😤 I nie znoszę moich łydek i krzywych kolan.
na Manhattanie 😎 sa 2 czy 3 sklepy z goralskimi rzeczami, na pewno w ktoryms z nich znajdziesz, tylko to takie 2 palcowe sa, ale tak cieplutkie, ze zadna zima w nich nie straszna 😀
Matko od czego zaczac... - kurtka PIKEUR NAOMI - zimowa kurtka PIKERU - 2 zimowe HORKI - 4* charmsy z W.KRUK - 3 srebrne lancuszki z W.KRUK ( dla mamy, siostry i siebie) - 2 rewelacyjne czapy na zime z futerka hehe z uszami i ogonkiem z tylu 🙂 - sukienka dla siostry z reserved - odkrycie nowego butiku z duperelami ( figurki na swieta, kubek, i laski cynamownu) - wielkie zakupy w Super Pharm ( perfum YSL Baby Doll 😍 szmpon do wlosow, zestaw kremow Vichy dla mamy, perfum Bruno Banani dla taty i tusz meibeline w zestawie z plynem micelarnym dla siebie i siostry) - 2 breloczki HORSES EDITION z NICI 🙂 - bizuteria od NOTARIALNEJ 🙂😉))
[przez przypadek] podręcznik szwedzki zaawansowany - zamawiałam początkujący, a że przyszedł ten, to uznałam, że nie będę odsyłać, więc również: podręcznik szwedzki początkujący
podręcznik do gramatyki z angielskiego
jutro planuję kupić upatrzony jakiś czas temu pasek do zegarka 😉
pojechalam z mama po kurtke i wyszlo z tego: dluuugie (do lokci!) welniane (nie wiem jak to sie fachowo nazywa, ale wygladaja jak filcowe) fioletowe rekawiczki baaaardzo czerwona torebka - cos a'la kuferek baleriny 😜 😍 jak ja dawno nie kupowalam zadnych ubran dla siebie!! 💃