Forum towarzyskie »

Anonimowi Zakupoholicy

Sukienka panterkowa zakupiona i...doszło jeszcze parę rzeczy...
płaszczyk, strasznie mi się podoba http://www.riverisland.com/Online/women/coats--jackets/coats/lightbrownswingcoat-593852

kapelusik (myślicie, że pasuje do płaszcza ?) http://www.riverisland.com/Online/women/accessories/sunglasses--hats/blackbowlerhat-594305

rajstopki -uważam, że są urocze, ale muszą poczekać aż moje nogi bedą mogły się w nich pokazać, bo ta kokardka w strategicznym punkcie napewno je optycznie powiększy eh... http://www.riverisland.com/Online/women/accessories/tights--socks/grey-mock-suspender-tights-592524

💃
Dla mnie ten płaszcz jest za mało dopasowany dla takiego kapelusza, ale ogólnie rzeczy ciekawe. Bardzo lubię River Island, właśnie przeglądam na mailu ich newsletter.  😉
exploited, słuchawki są firmy Skullcandy, i model to chyb  Skullcandy Riot Earbud
Znowu wydałam całą kasę  😵
- kubek home&you
- kapcie home&you
- 2 książki
- bransoletka
- szalik orsay
- lakier do paznokci
-błękitna koszula tally weijl
-2x top tally weijl granatowy i biały
-spodnie tally weijl
-2 bluzki new yorker
-sweter h&m
-sukienka cubus
A ja dzisiaj domowo: dwie mini choineczki doniczkowe (  końcu idą święta) i storczyk
alez jestem monotematyczna 😎

aaa, Frania, skąd ten sweterek? jest cu-do-wny!
aaa, Frania, skąd ten sweterek? jest cu-do-wny!

www.porkyface.pl
No właśnie tam szukam i nie widzę.  🙁
Altiria, to Femi Pleasure, do dostania na porkyface.pl albo femi.lajn.pl
Ja sobie zakupiłam bluzę z Femi ostatnio:

😍
mi się ta podoba.  😍
tylko te ceny...  🙄 rodzice wyrzuciliby mnie z domu, jakbym im powiedziała, że wydałam 500 zł na dwie bluzy.  👀
Ja chyba kupię tą:

lub tą:

Fajna są!
Dzionka, ja tez chyba kupie ta pierwsza tylko w innym kolorze 🙂
ta druga tez mi wpadła w oko  😜
No obie są naprawdę fajne! Jutro idę na shopping do prawdziwego sklepu 😉 i jak tam nic nie kupię, to biorę którąś z tych 🙂
Ja przez ten wątek chyba popadnę w długi.  😵 Miałam zbierać kasę, ale jest tyle ślicznych rzeczy do kupienia!
Ja teraz do targów w Poznaniu nie kupie NIC!
skaner do negatywow na ebayu...
Ja teraz do targów w Poznaniu nie kupie NIC!

Też sobie tak ciągle powtarzam, a potem "a, do targów jeszcze miesiąc, zdążę pozbierać".  😁
skaner do negatywow na ebayu...

o łał! super zakup. od dawna mi się coś takiego marzy, zeby w końcu zeskanować wszystkie klisze- również te sprzed 10 czy 20lat 🙂
Ufff, dopiero co wróciłam z zakupów, na które wyruszyłam już o 9 rano! Byłam na otwarciu nowego H&M w Warszawie i udało mi się zdobyć bon o wartości 100zł. 😅 Dzisiejsze zakupy:
- Przepiękny, modny, pudrowy sweter H&M
- Jeansy H&M
- Rękawiczki Camaieu
- Kurtka zimowa Zara
😎
Ja też wróciłam właśnie z zakupów🙂 Kupiłam superową piżamę w La Senza plus 3 staniki i 5 par majtek (jestem uzależniona od tego sklepu i nie umiem zostawić tam mniej niż 300zł:/)! Poza tym sweterek w Zarze, sweter i koszulę w Bershka, sweter i koszulę dla chłopa w Springfildzie (mój ulubiony sklep z męskimi ciuchami), leginsy w Benettonie i leki dla psa. Uff, dobrze czasem wziąć rodziców na zakupy 😉
dzionka la senza.... z jednej strony marzę o dostępie do stacjonarnego sklepu. a z drugiej cieszę się, że takowego nie  posiadam  😁 😁 mimo wsyztsko, moja najukochańsza bielizna stamtąd pochodzi. boskiii sklep!
Samochód  😍 😍 😍 😍

No dobra, nie ja tylko rodzice - dla moNjej mamy i dla mnie 😉
Olejak Barbour 💃 💃 💃 💃 💃 Już daaaawno tak się nie cieszyłam z czegoś kupionego dla mnie 😅 Podszewkę mogłabym oglądać non stop  😀

Plus końsko nachrapnik i skórzany kantar- już się nie mogę doczekać 😜

A ja dzisiaj 4 pary rajstop z wzorkami już na zimę 😉
A dla taty piękny szary ciepły golf
Po wieeeelu poszukiwaniach w końcu kupiłam PRAWIE idealne kozaki  😍
w CCC, Lasockiego. Były jeszcze jedne już zupełnie bliskie ideału mojego, ale oczywiście musiały się okazać za szerokie w łydce.
Cóż, moja kieszeń ucierpiała trochę, bo nie planowałam aż tyle na buty zimowe wydać, no ale przepadłam! Są jak na moje chude szkity - w ogóle nie odstają w łydce  😜

Bardzo podobne do tych, trochę różnią się klamerką u góry.

Poza tym impregnat do obuwia, zimowa czapa z Terranovy (różowa):

I... tchnęło mnie na kolczyki. 3 pary AŻ za 9,90 w Housie.
martva, pokaż samochód 😍
Ja byłam dziś w Cache Cache i ....  pomóżcie, strasznie podoba mi się ten wzór kwiatowy ale nie wiem które wybrać:
1

2

3.

4. Lub po prostu spódniczkę 😉

Chyba 3? Albo 2  😀
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się