Forum towarzyskie »

Anonimowi Zakupoholicy

Carmen, tak!
sznurka daj linka gdzie kupiłaś  🙂
sznurka zdawaj relację, bo oszalałam na jego punkcie 😜  Chcę taki pod choinkę!
mi przyniosła Wróżka Zębuszka;]
P.S. w stadjnonarnym sklepie jest 100 zł drozszy, więc jak sie zdecydujesz zamów w necie a odbierz w sklepie
ja niestety jestem madra po czasie;]
sznurka pękam z zazdrości!  tez bym chciała takiego robota 😜
Tym razem typowo końsko:

zen, wow. Zaszalałaś !!
ja dzisiaj witaminy dla konia i szczotke do kopyt 😉
Klami, ja już się na te zakupy ponad pół roku czaiłam i w końcu się udało 🙂 Dawno już się tak nie cieszyłam z zakupów końskich 💃
sznurka, my mamy też coś takiego, tylko, że z iRobot (Roomba). No i ten nasz ma jedną te szczoteczke to odrzucania tych śmieci spod ściany, ale daliśmy za niego sporo więcej... 😵 Długo jeździ bez ładowania? I ogólnie jak wygląda ładowanie? Robot sam jedzie do ładowarki, kiedy baterie sie już wyczerpują?
doradźcie mi proszę, który kolor ?
zastanawiam się nad srebrnym, szarym, niebieskim, różowym  😉

zen, mega zakupy!  😀
karolinaa różowy of kors 😀
Niebieski 😉
karolinaa - ja bym wzięła biały, ale że nie ma to różowy  😉
karolinaaa, niebieski jest śliczny 😉
Ja jestem za szarym. 😉
zen, na te kaloszki to ja już się czaję całe wieki, ale zawsze jakoś kasa na co innego jest potrzebna. :/  Piękne są !!

karolinaaa, niebieski.

karolinaaa, różowy, fiolet albo niebieski. Niech się wyróżnia 😉
Żółty 😀!!!
A mi się srebrny straszliwie podoba! 🙂

Moje zakupy na dziś?
Ten najważniejszy to Nokia C6-00 😉
Karolina, niebieski albo zielony!  😜 😜
dzięki  :kwiatek:
okazało się, że w sklepie, w którym chcę go kupić nie ma całego dolnego rzędu (z wyjątkiem pomarańczowego) i nie ma też fioletu, więc pewnie będzie srebrny albo niebieski  😀
gdyby nie to, że chcę mieć go jak najszybciej to pewnie zamówiłabym sobie różowy i poczekała  😎
pochwalę się tu w piątek, który kupiłam  😉
Edytka, ja wczoraj cały wieczór sie nim bawiłam!
Mirabelka, ponoć sam wraca, teraz roombe można mieć też za 1500 -1600, jak tego
elektronika tanieje szybko

a najtańszy tego typu odkurzacz korporacji asus kosztuje 750?
Agait sie zwie;] Ale jest do mniejszych powierzchni niż ja mam zdecydowanie
My Roombe mamy od pół roku chyba i na początku było fajnie, bo jeździła 2 h i w tym czasie odkurzyła korytarz, salon, łazienke i kuchnie, a teraz po 30 min. wraca do ładowania... 😵
Moja ciotka też te Roombe kupiła, włączyła ją i poszła do pracy, a jak wróciła to po prostu nie chciała się włączyć. Zaniosła więc do reklamacji, a tam powiedzieli, że jest zalana od spodu. No wszystko niby fajnie, ale gdzie ona sie mogła zalać? Potem zadzwonili i powiedzieli, że ktoś jednak urządzenie zalał od góry a naprawa będzie wynosić 1700 zł. 😵
dlatego mam gwarancje na 5 lat nawet jak sama ja popsuje;]
Oni też mają gwarancje (na 2 lata), a Roombe mają jakieś 4 miesiące.
Też bym wybrała taki rodzaj gwarancji jaki ma sznurka. Duży komfort psychiczny.
my roombe mamy już dość długo, nie można narzekać na baterię nawet. ale na początku była intensywnie używana, teraz już dużo mniej.
Edytka, ja wczoraj cały wieczór sie nim bawiłam!

nie dziwie się  😜
daj znac za jakiś czas jak się ten mały robocik sprawuje i jak mu idzie odkurzanie 😉

Zen czekam zatem na recenzje magnetików!
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się