mi przyniosła Wróżka Zębuszka;] P.S. w stadjnonarnym sklepie jest 100 zł drozszy, więc jak sie zdecydujesz zamów w necie a odbierz w sklepie ja niestety jestem madra po czasie;]
sznurka, my mamy też coś takiego, tylko, że z iRobot (Roomba). No i ten nasz ma jedną te szczoteczke to odrzucania tych śmieci spod ściany, ale daliśmy za niego sporo więcej... 😵 Długo jeździ bez ładowania? I ogólnie jak wygląda ładowanie? Robot sam jedzie do ładowarki, kiedy baterie sie już wyczerpują?
dzięki :kwiatek: okazało się, że w sklepie, w którym chcę go kupić nie ma całego dolnego rzędu (z wyjątkiem pomarańczowego) i nie ma też fioletu, więc pewnie będzie srebrny albo niebieski 😀 gdyby nie to, że chcę mieć go jak najszybciej to pewnie zamówiłabym sobie różowy i poczekała 😎 pochwalę się tu w piątek, który kupiłam 😉
Edytka, ja wczoraj cały wieczór sie nim bawiłam! Mirabelka, ponoć sam wraca, teraz roombe można mieć też za 1500 -1600, jak tego elektronika tanieje szybko
a najtańszy tego typu odkurzacz korporacji asus kosztuje 750? Agait sie zwie;] Ale jest do mniejszych powierzchni niż ja mam zdecydowanie
My Roombe mamy od pół roku chyba i na początku było fajnie, bo jeździła 2 h i w tym czasie odkurzyła korytarz, salon, łazienke i kuchnie, a teraz po 30 min. wraca do ładowania... 😵 Moja ciotka też te Roombe kupiła, włączyła ją i poszła do pracy, a jak wróciła to po prostu nie chciała się włączyć. Zaniosła więc do reklamacji, a tam powiedzieli, że jest zalana od spodu. No wszystko niby fajnie, ale gdzie ona sie mogła zalać? Potem zadzwonili i powiedzieli, że ktoś jednak urządzenie zalał od góry a naprawa będzie wynosić 1700 zł. 😵