Forum towarzyskie »

Anonimowi Zakupoholicy

cyntia dzięki, to teraz nic nie zostało, jak tylko na nie zarobić 😉
Opowiem wam coś szanowni zakupoholicy. Coś co rozbawiło mnie niemiłosiernie.

Szef czytał sobie w domu artykuł o tym, jak zginął pewien paralotniarz ( jego znajomy zresztą). I w tym artykule żona tego paralotniarza opisywała ileż to jej mąż nie miał zainteresowań. I lotnia i samoloty i wspinaczka skałkowa i skoki na spadochronie i nurkowanie.

Szef westchnął i spytał swojej żony "A co ty byś o mnie napisała?" Jego żona na to :"och...no znalazłoby się, znalazło. No zobacz...zbierasz noże, uprawiasz czasami żeglarstwo, narciarstwo, podróżujemy dużo . Sporo masz zainteresowań"

Szef przyniósł temat do pracy. I pyta mnie- "No a pani czym się interesuje, jakie pani ma hobby?" Ja na to :"Oooo..znalazłoby się. Przecież hippikę uprawiam, nie? Do tego interesuję się podkuwnictwem, tak? A poza tym...hm...( tu myślę intensywnie co jeszcze, co jeszcze) - No i przecież motocykl mam, prawda? Jeżdżę nim i to też jest przecież moje hobby".

Zadowolona z siebie że się wybroniłam pytam koleżanki:
- "A ty Agnieszka?"- I już się złośliwie uśmiecham, bo wiem, że Agnieszka hobby nie ma. A przynajmniej NIC o tym nie wiem.  😀iabeł:
A Agnieszka myśli, myśli i nagle woła:
-" Ja przecież uprawiam szopping"

Wszyscy gruchnęli śmiechem, bo faktycznie w szopingu to ona jest niezastąpiona.
I dziś JA uprawiłam szopping.
Nabyłam kurtkę na zimę z fajnym szalem, 2 paty butów ( kozaki do spódnicy i trzewiki do spodni) Potem se jeszcze fundnęłam spódnicę do pracy ( bossska) a na koniec 2 sukienki z dzianinki do pracy, w których wyglądam zarąbiście. Kasy poszło jak lodu, ale że bardzo rzadko robię sobie zakupy, to staram się o tym nie myśleć.

I BARDZO mi się podoba uprawianie szoppingu. O !  😀
I może to też stanie się moim nowym hobby?

( jak se człowiek schudnie, to od razu mu się chce żyć)
shopping to też sport!
zamiast na siłownie spala się tłuszcz na zakupach. tylko u mnie to nie działa  😂

w ciągu ostatnich paru dni pobiłam sama siebie  😵 jeszcze parę dni zakupów i basta na jakis czas
a dziś kalendarz na 2011 z serii Coelho (choć podoba mi się tylko jedna jego książka, to fajnie kalendarz jest wydany więc kupiłam )  😉
kupiłam w Decathlonie 2 polary
na konia
pod kolor owijek i padów ;-)
Dodofon po ile są? Dobry polar?
Dodofon po ile są? Dobry polar?

polarów jest full róznych
ja kupiłam kolor fuksja - ciemny różo-śliwka znaczy - taki polar z dłuższym kłakiem - miś znaczy, zapinany do dołu i wyprofilowany
kolor zielony - polar gładki bez kłaka - odpinany do dołu i wyprofilowany

ceny różne, fasony i kolory różne

za te dwa zapłaciłam coś ok 160zł

jeden taki FORCLAZ 200
http://www.decathlon.com.pl/PL/forclaz-200-137650050/

drugiego nie ma na www
Haaa! Ja myślałam, że to o derkach mowa 😡
Ale polarki też w sumie interesujące bo ostatnio ciągle na koniu marznę 🙄
A ja kupiłam polarówkę Eskadrona w kolorku olive 🙂
Haaa! Ja myślałam, że to o derkach mowa 😡
Ale polarki też w sumie interesujące bo ostatnio ciągle na koniu marznę 🙄

ha ha ha
2 polary na konia...
cóż - słowotwórstwo = jak strój do konnej jazdy
a dziś kalendarz na 2011 z serii Coelho (choć podoba mi się tylko jedna jego książka, to fajnie kalendarz jest wydany więc kupiłam )  😉

gdzie dorwałaś? Mnie się więcej niż jedna książka Coelho podoba 🙂
Lena, w empiku widziałam. Faktycznie fajne 🙂 Sama zastanawiałam się czy nie kupic, kosztują ok 40zł z tego co pamiętam
Lena, te kalendarze sa tez na Allegro
http://allegro.pl/listing.php/search?sg=0&string=kalendarz+coelho
Ja przyszlałam i to konkretnie  🤬
-kurtka zimowa
-rękawiczki na snowboard
-nauszniki
-polar
-sukienka
Przygotowań do zimy c.d.
- rajstopy
- wełniane skarpetki
- termo bluzka
- termo leginsy
- zawiodłam termobuty do naprawy(zamek)
- rękawiczki

Dla mnie już prawie wszystko mam, derki dla piesa mam, teraz zostało jeszcze najgorsze- derki dla konia 😵
Sukienka H&M 🙂
to i ja się pochwalę, choć zakupy jeszcze nie przyszły, ale zamówione sa, kasa poszła więc są kupione🙂

dla mnie:

i dla klaczuch (różowy i jasno zielony):

a jutro jadę po upragnione torby na szczotki dla całej czwórki🙂😉 pieniądze szczęścia nie dają. ale zakupy TAK!😀
Lena - tak jak Monia mówi - Empik, 36 zł  😉
Breva, z hameryki taki cuda?
sznurka, si🙂 buty z Drysdales, a pady z TackWholesale🙂 przesyłka droga bo i za jedno i drugie zamówienie po ponad $100, ale pady i tak wychodzą (już z przesyłką) po 250 co jest niezłą ceną, a butki - normalnie za 600 kupiłabym nie za fajne w Polsce, a tu za nieco ponad 600 mam dwie pary i to naprawdę fajnych butków🙂 także polecam zakupy w hameryce😉
Bluza!  😜 😜 😜
spodnie Mango  😉
vademecum z wosu (za 60zł, zdzierstwo  🙄 )
coca-cola  😁
Breva - pady REWELACJA!!
ja chciałam kupić  na Americanie, ale ja musze mieć w wycięciem i nie było...
Breva, te drugie buty boskie  😍
Lotnaa, dzięki😀 niestety te przyjdą w listopadzie dopiero;(

Dodofon, dzięki!😀 polecam zakupy w stanach🙂 przesyłka mega droga ale suma sumarum i tak wychodzi neizła cena🙂 a jednak są to zdecydowanie inne rzeczy niż w Polsce🙂
tunrida - pokaż te sukienki z dzianinki i zdradź gdzie kupiłaś.

Ja dzisiaj:
granatowe botki  😍
jeansy rurki
turkusowy biustonosz

Edit: literówka

A ja przez MsCarmen popełniłam dziś "obiektyw"  😉  🏇
http://www.sprzedajprzez.net/gallery.php?o=11342,11343,11344&i=2
* książkowy kalendarz z końmi
[url=http://sklepkarina.pl/terminarz-jeździecki-2011-kalendarz-książkowy-pi-3840.html?osCsid=cd3435cd9abb33f1d03361668f02a45b]taki[/url]

* zimowe rękawiczki do jazdy
* kominiarkę pod kask na zimę
* zamówiłam czaprak Eskadron cotton petrol
-torbe Pumy

-kozaki

-przybory do decoupage
😉
jakie przybory?
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się