Opowiem wam coś szanowni zakupoholicy. Coś co rozbawiło mnie niemiłosiernie.
Szef czytał sobie w domu artykuł o tym, jak zginął pewien paralotniarz ( jego znajomy zresztą). I w tym artykule żona tego paralotniarza opisywała ileż to jej mąż nie miał zainteresowań. I lotnia i samoloty i wspinaczka skałkowa i skoki na spadochronie i nurkowanie.
Szef westchnął i spytał swojej żony "A co ty byś o mnie napisała?" Jego żona na to :"och...no znalazłoby się, znalazło. No zobacz...zbierasz noże, uprawiasz czasami żeglarstwo, narciarstwo, podróżujemy dużo . Sporo masz zainteresowań"
Szef przyniósł temat do pracy. I pyta mnie- "No a pani czym się interesuje, jakie pani ma hobby?" Ja na to :"Oooo..znalazłoby się. Przecież hippikę uprawiam, nie? Do tego interesuję się podkuwnictwem, tak? A poza tym...hm...( tu myślę intensywnie co jeszcze, co jeszcze) - No i przecież motocykl mam, prawda? Jeżdżę nim i to też jest przecież moje hobby".
Zadowolona z siebie że się wybroniłam pytam koleżanki: - "A ty Agnieszka?"- I już się złośliwie uśmiecham, bo wiem, że Agnieszka hobby nie ma. A przynajmniej NIC o tym nie wiem. 😀iabeł: A Agnieszka myśli, myśli i nagle woła: -" Ja przecież uprawiam szopping"
Wszyscy gruchnęli śmiechem, bo faktycznie w szopingu to ona jest niezastąpiona. I dziś JA uprawiłam szopping. Nabyłam kurtkę na zimę z fajnym szalem, 2 paty butów ( kozaki do spódnicy i trzewiki do spodni) Potem se jeszcze fundnęłam spódnicę do pracy ( bossska) a na koniec 2 sukienki z dzianinki do pracy, w których wyglądam zarąbiście. Kasy poszło jak lodu, ale że bardzo rzadko robię sobie zakupy, to staram się o tym nie myśleć.
I BARDZO mi się podoba uprawianie szoppingu. O ! 😀 I może to też stanie się moim nowym hobby?
( jak se człowiek schudnie, to od razu mu się chce żyć)
polarów jest full róznych ja kupiłam kolor fuksja - ciemny różo-śliwka znaczy - taki polar z dłuższym kłakiem - miś znaczy, zapinany do dołu i wyprofilowany kolor zielony - polar gładki bez kłaka - odpinany do dołu i wyprofilowany
sznurka, si🙂 buty z Drysdales, a pady z TackWholesale🙂 przesyłka droga bo i za jedno i drugie zamówienie po ponad $100, ale pady i tak wychodzą (już z przesyłką) po 250 co jest niezłą ceną, a butki - normalnie za 600 kupiłabym nie za fajne w Polsce, a tu za nieco ponad 600 mam dwie pary i to naprawdę fajnych butków🙂 także polecam zakupy w hameryce😉
Lotnaa, dzięki😀 niestety te przyjdą w listopadzie dopiero;(
Dodofon, dzięki!😀 polecam zakupy w stanach🙂 przesyłka mega droga ale suma sumarum i tak wychodzi neizła cena🙂 a jednak są to zdecydowanie inne rzeczy niż w Polsce🙂