akwarium, szafka na buty do przedpokoju, swetrowata biala bluza w next, spodnie + 2 bluzki do pracy w primark, jutro konczy sie siodlo wyscigowe na ebayu 😜
Zdjęcia zaraz mam nadzieję pojawią się w wątku o psach 😅 Kupiłam sunie, rasy owczarek belgijski odmana Terwueren. Najpiękniesza zwierza na świecie, ale strasznie aktywna i ciągle trzeba coś z nią robić. Teraz śpi, więc mam chwilę spokoju. Ale już nie długo. Była w stajni, obszczekała konie i koty. Teraz tylko muszę przekonać swojego kota do niej i ją do kota 😜 😁
3 ksiazki, z czego 2 piekielnie drogie 🤔, oczywiscie wszystkie naukowo-konskie siodlo wyscigowe robocze na ebayu nowe, taniej niz kazda z tych drozszych ksiazek doniczki, ziemia i 2 nowe kwiatki: monstera i ficus (ja mam hopla na punkcie zieleniny w domu :icon_razz🙂 bluza rozowa Toggi (przeceniona) czapka Ornella Prosperi (czerwona) scierka pod siodlo + tunel na popreg equivalan suplement na kopyta suplement z glukozamina i msm
papu w polskim sklepie: 2 salatki i kielbasa jalowcowa 😎
przyszla derka walkerowa kupiona wczesniej na ebayu a w poniedzialek przyjezdza nowy kon
A ja lustro sprzed wojny (ogromne!), szafka do kuchni, durszlak, pościel, haczyki na kurtki, wycieraczka przed drzwi, notes, Twój Styl, karma dla psa i papier toaletowy 😀
kanapka, red bull i jogurt na lunch w pracy, cukier i piwo po pracy 🙂 aaa. no w pracy sobie kupilam pierscionek 😎 a wczasie lunchu ksiazke z konskimi fotografiami Boba langrisha 😎
multum nowych koszulek joules i bluze - na ebayu stajenna derke na zime - na ebayu preparat czosnek-miod-glukoza oraz FeedXcell - oba TRM-u z klidare - w naszym lokalnym Horserequisites, w duuuzej przecenie 😎
ja też ostatnio zrobiłam mega zakupy 🍴 -rozrząd 😵 -tarcze, klocki i inne duperele - sioooooodełko 😍 po 5 latach posiadania konia dorobiłam się własnego siodła ( i to jeszcze nie do mojego konia to siodło 🤔wirek🙂 - czaprak Eskadrona - podkładeczka pod siodło różowo-brązowa 😡