Edytka, daj znać tu albo w wątku derkowym jak po przymiarce 🙂 ( :kwiatek🙂 Bo też się nad jedną zastanawiam, cena przyjazna jak na Bucasa, tylko nie wiem jak z "klatą". Pamiętam że dziewczyny kiedyś pisały że w tym modelu z super hiper osuszającego materiału są starsznie wąskie w klacie.
- 3x bruliony Oxford - kurtka skórzana z New Yorkera - granatowy sweterek w serek (czaiłam się na takie coś od dawna! :emoty327🙂 z Terranovy - Morski sweterek w serek z Orsaya - Dzinsy z Camaiue - Buty (na obcasie! 🤔 ) od Lasockiego - Biały top z H&M - 2x ramki na zdjęcia - Osłona przeciwsłoneczna do Eosa + muszla oczna i uchwyt
A jak pomyśle o tym, że czeka mnie kupowanie kozaków... Aż mi się płakać chce. o.O
Mia-ja mam! Kupiłam sobie tą paletę do ćwiczeń jak robiłam szkołe wizażu zanim dorobiłam się profeszjonalnego kufra.Fajne kolorki!Do dzisiaj korzystam z tych cieni,nie są może takie szałowe jak te z kufra,ale z czystym sumieniem mogę polecić! 🙂
Koniecznie muszę dodać,że bardzo fajnie pracuje się na nich "na mokro"! 😉 Dla trwalszego efektu polecam dokupić sobie jakąś dobrą bazę pod cienie i sama zobaczysz jaki fajny efekt! 🙂 A kolorków jest tyle,że można oszaleć! 😜
moja ukochana farba do włosów: miodowy blond 😍 ostatnio: bluza adidas zwykła, czarna z żółtymi/złotymi paskami czarne buty ala emu, wiązane, do kolan . 😉
rajstopy białe x 2 :P "maść końska" na mięśnie i inne kontuzje;-) 2 x musli dla kuca (ziołowe i zwykłe) 2 x cukierki dla kuca i witaminy, również dla konia^^
- spodnie americanosa (jedna z nielicznych firm, produkująca rozmiar 23... 🙄 😵 ) - pasek mustanga (w rzeczywistości wygląda ładniej) : - 5 ślicznych malutkich koszyczów, za całe 5 zł na targu staroci, coś w tym stylu 😍 : http://www.lanwar.com.pl/index.php?MENU=detale&CAT=6,10&OD=12&PROD=40
mery, przeczytałam wzrokowo SIENKIEWICZ "miasto ... słoni" i sobie myśle... qrwa, o jakich słoniach on pisał... że Żeromski o szklanych domach, ale co ma Sienkiewicz do słoni 😂 😂