Forum towarzyskie »

Anonimowi Zakupoholicy

mery np tu http://www.yes.pl/bizuteria#show=yes_charms 🙂
dokladnie takie 😉 jeszcze moge wspomniec, ze coz.. bransoletka z Zeptera (??)...

aaaaaaaa Edytka, jestes straszna !! ile tam wspanialosci jest  😜 😜 dziekuje bardzo :kwiatek:
Znacie może jakiegoś sprzedawcę z allegro, który mógłby mi sprowadzić z USA kurtke nike? Upatrzyłam sobie jedną i jest dostępna we wszystkich rozmiarach tylko nie moim.... 😵
- uwiaz Eskadron lavander
- derka Horze 150g

-pasza Cargil 🙂
no i przyszły 4 worki paszy dodsona
-ES stripe in basalt-navy-scarlet red (czy jakos tak)
mery,
takie zawieszki do bransoletek są na pewno w APARCIE, bo ja taką truskawkę dostałam pod choinkę stamtąd. 😉
dziekuje dziewczyny, bede szukac.. moze znajde mojego zgubionego motylka... 🙁
dera zimowa
koszula pikeur  😜
magic stars milkyway
przypuszczalnie zaraz następne zakupy bo coś mnie ciągnie na ihaha.pl  😉
...i właśnie poszły całe świąteczne pieniądze  😵
jako, że grudzien minął małe podsumowanie:

2x szpilki
1x martensy dla siostrztczki
2x trampki w tym jedne freda
2x bluza fred perry
3x koszulka freda
1x torba freda
1x wąż do sheeshy tylko dla tego że w panterkę
2x tytonie po 250g
1x figurka Bad Taste Bears
niezliczona ilość świątecznych pierdół
1x anka (jeszcze nie zapłacona, ale co do tego nie mam najmniejszych wątpliwości  😁 :emoty327🙂
1x ochraniacze
1x kurtka Mountine Horse
1x płaszczyk (to już mój 6  :zemdlal🙂

a ty wszystko w zaledwie miesiąc, i gdzie tu zdrowy rozsądek? 🤔wirek:
exploited jaka kurtka?  🙂 będziesz zadowolona  😀
nie wiem dokładnie jaki to model ale strasznie mi się podoba i jest taaaka ciepła.

teraz muszę zacisnąć nieco pasa, w lutym do uk i tam puszczę wodze mojemu zakupoholizmowi...  😍 😅
jako, że grudzien minął małe podsumowanie:

2x szpilki
1x martensy dla siostrztczki
2x trampki w tym jedne freda
2x bluza fred perry
3x koszulka freda
1x torba freda
1x wąż do sheeshy tylko dla tego że w panterkę
2x tytonie po 250g
1x figurka Bad Taste Bears
niezliczona ilość świątecznych pierdół
1x anka (jeszcze nie zapłacona, ale co do tego nie mam najmniejszych wątpliwości  😁 :emoty327🙂
1x ochraniacze
1x kurtka Mountine Horse
1x płaszczyk (to już mój 6  :zemdlal🙂

a ty wszystko w zaledwie miesiąc, i gdzie tu zdrowy rozsądek? 🤔wirek:

gdzie kupujesz rzeczy freda?
głównie allegro, i jak jestem w UK to sobie nie odpuszczam. 😡 moje zboczenie to fred 😁 😜 😍
Anaa dziekuje bardzo :kwiatek: moze zamiast zgubionego motylka znajde cos innego...
mery, uwazaj bo to strasznie wciaga ;d ja na swojej mam juz 10 tych przywieszek ;p
hmm muszę odgrzebać moją 😀
a w ogóle to chyba planuje SORELE 😉

a w ogóle czym się różnią sorele od butów columbii np?... oprócz nazwy producenta i dizajnu? 😉 
mery, uwazaj bo to strasznie wciaga ;d ja na swojej mam juz 10 tych przywieszek ;p

ja jeszcze żadnej nie kupilam a podoba mi sie ta, tamta i owamta 😉 😉
Anaa, tym ze columbia nie jest do -42 stopni\
zwykły trekingowy but z membranami nigdy nie będzie tak ciepły ale ale sorele tez mają mankament ze są niestety ciężkie, moje są dość sliskie - męza model ma zdecydowanie lepszy bieżnik
stylistykę fajniejszą mają Kamik ale nie wiem jak z dostępnością w Polsce, no i nie odbiegają
widzę ze zaraz poł volty bedzie latac w sorelach

u nas się sprawdzają, dziś rano mielismy -24,5, ja łazę w nich cały dzien, nie przegrzewam się w sklepach
ostatnio zabawna sytuacja, wyskoczyłam przed swiętami do galerii po ostatni prezent, siedzą szczeniary  na ławce w pasażu i literują S O R E L, oczy mają jak 5 zł bo brzydsze to niż Emu no i w sklepach nie ma;]
sznurka, hehehe 😉 Ja ogólnie rzecz biorąc takich butów nie lubię, ale jak mam kolejną zimę przebiegać ze zmarzniętymi stopami... to dziękuję 😉
Columbie widziałam do -32... tak naprawdę to mnie by się przydało cokolwiek choćby do -20 😉 I byłabym cała happy 😉
- 6 książek po angielsku J.D. Robb
- 3 płyty na promocji w Empiku po 19zł sztuka
Sznurka wszyscy będa teraz kupować Sorele bo Ty masz a Ty wciąż nadajesz temu forum ton  😁 Chociaz ostatnio cie więcej nie ma niż jesteś! 🤬 Ach co to jest za lans chodzić w butach do -42 stopni po śniegu przy - 3.  😜
😉 😉 😉
Sznurka wszyscy będa teraz kupować Sorele bo Ty masz a Ty wciąż nadajesz temu forum ton  😁 Chociaz ostatnio cie więcej nie ma niż jesteś! 🤬 Ach co to jest za lans chodzić w butach do -42 stopni po śniegu przy - 3.  😜
😉 😉 😉

nie wiem czy lans czy nie lans, ale to sa pierwsze buty w ktorych jest mi absolutnie cieplo i sucho.
No i mam w nosie to czy jest sol na chodniku czy nie (nienawidze zaciekow z soli na butach).
armaquesse, mnie nie ma bo robie crashtesty soreli ciągłe;]
a to juz zakrawa na obsesje;] co ja bede nosic latem?
japonki? 😉 bo chyba tez miałas kiedys obsesje na ich punkcie? 🙂
armaquesse, w tym roku szalałam w drewniakach;]
więc jest ratunek dla mnie;]
Jesli mozna to zaliczyc do tego watku, to dzis wizyta u kosmetyczki, w piatek manicurzystka, w sobote fryzjer i wizazystka - krotko mowiac STUNIOWKA  😁
Mam nadzieje , że pochwalisz sie efektem? 😀
Hehe no mamuśka już mi mówi,ze ona chce koniecznie zdjecia przed wyjsciem, wiec pewnie cos tam wstawie 😉 Ona chyba bardziej to wszystko przezywa niz ja 😉

Za to ja dzis mialam GENERALNA probe poloneza... tyle,ze to byla PIERWSZA proba uczniowk naszej szkoly(tyh co nie tancza pokazowego poloneza)  😁

A no i zeby OT nie bylo to zakupialm jeszcze dzis krem i zel do mycia twarzy 😉
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się