Znacie może jakiegoś sprzedawcę z allegro, który mógłby mi sprowadzić z USA kurtke nike? Upatrzyłam sobie jedną i jest dostępna we wszystkich rozmiarach tylko nie moim.... 😵
dera zimowa koszula pikeur 😜 magic stars milkyway przypuszczalnie zaraz następne zakupy bo coś mnie ciągnie na ihaha.pl 😉 ...i właśnie poszły całe świąteczne pieniądze 😵
2x szpilki 1x martensy dla siostrztczki 2x trampki w tym jedne freda 2x bluza fred perry 3x koszulka freda 1x torba freda 1x wąż do sheeshy tylko dla tego że w panterkę 2x tytonie po 250g 1x figurka Bad Taste Bears niezliczona ilość świątecznych pierdół 1x anka (jeszcze nie zapłacona, ale co do tego nie mam najmniejszych wątpliwości 😁 :emoty327🙂 1x ochraniacze 1x kurtka Mountine Horse 1x płaszczyk (to już mój 6 :zemdlal🙂
a ty wszystko w zaledwie miesiąc, i gdzie tu zdrowy rozsądek? 🤔wirek:
2x szpilki 1x martensy dla siostrztczki 2x trampki w tym jedne freda 2x bluza fred perry 3x koszulka freda 1x torba freda 1x wąż do sheeshy tylko dla tego że w panterkę 2x tytonie po 250g 1x figurka Bad Taste Bears niezliczona ilość świątecznych pierdół 1x anka (jeszcze nie zapłacona, ale co do tego nie mam najmniejszych wątpliwości 😁 :emoty327🙂 1x ochraniacze 1x kurtka Mountine Horse 1x płaszczyk (to już mój 6 :zemdlal🙂
a ty wszystko w zaledwie miesiąc, i gdzie tu zdrowy rozsądek? 🤔wirek:
Anaa, tym ze columbia nie jest do -42 stopni\ zwykły trekingowy but z membranami nigdy nie będzie tak ciepły ale ale sorele tez mają mankament ze są niestety ciężkie, moje są dość sliskie - męza model ma zdecydowanie lepszy bieżnik stylistykę fajniejszą mają Kamik ale nie wiem jak z dostępnością w Polsce, no i nie odbiegają widzę ze zaraz poł volty bedzie latac w sorelach
u nas się sprawdzają, dziś rano mielismy -24,5, ja łazę w nich cały dzien, nie przegrzewam się w sklepach ostatnio zabawna sytuacja, wyskoczyłam przed swiętami do galerii po ostatni prezent, siedzą szczeniary na ławce w pasażu i literują S O R E L, oczy mają jak 5 zł bo brzydsze to niż Emu no i w sklepach nie ma;]
sznurka, hehehe 😉 Ja ogólnie rzecz biorąc takich butów nie lubię, ale jak mam kolejną zimę przebiegać ze zmarzniętymi stopami... to dziękuję 😉 Columbie widziałam do -32... tak naprawdę to mnie by się przydało cokolwiek choćby do -20 😉 I byłabym cała happy 😉
Sznurka wszyscy będa teraz kupować Sorele bo Ty masz a Ty wciąż nadajesz temu forum ton 😁 Chociaz ostatnio cie więcej nie ma niż jesteś! 🤬 Ach co to jest za lans chodzić w butach do -42 stopni po śniegu przy - 3. 😜 😉 😉 😉
Sznurka wszyscy będa teraz kupować Sorele bo Ty masz a Ty wciąż nadajesz temu forum ton 😁 Chociaz ostatnio cie więcej nie ma niż jesteś! 🤬 Ach co to jest za lans chodzić w butach do -42 stopni po śniegu przy - 3. 😜 😉 😉 😉
nie wiem czy lans czy nie lans, ale to sa pierwsze buty w ktorych jest mi absolutnie cieplo i sucho. No i mam w nosie to czy jest sol na chodniku czy nie (nienawidze zaciekow z soli na butach).
Hehe no mamuśka już mi mówi,ze ona chce koniecznie zdjecia przed wyjsciem, wiec pewnie cos tam wstawie 😉 Ona chyba bardziej to wszystko przezywa niz ja 😉
Za to ja dzis mialam GENERALNA probe poloneza... tyle,ze to byla PIERWSZA proba uczniowk naszej szkoly(tyh co nie tancza pokazowego poloneza) 😁
A no i zeby OT nie bylo to zakupialm jeszcze dzis krem i zel do mycia twarzy 😉