Thymos, ale jeśli dobrze rozumiem zasady tej zabawy, to Ty masz być autorem zdjęcia, a nie być na zdjęciu. A zdjęcie ma być zrobione po ogłoszeniu tematu, ja tu ewidentnie jesień widzę. I chyba było już publikowane u Cecylii na facebooku.
Thymos, ale jeśli dobrze rozumiem zasady tej zabawy, to Ty masz być autorem zdjęcia, a nie być na zdjęciu. A zdjęcie ma być zrobione po ogłoszeniu tematu, ja tu ewidentnie jesień widzę. I chyba było już publikowane u Cecylii na facebooku.
Znam zasady, po prostu po przeczytaniu tego stwierdziłam, że idealnie pasuje jako sam obrazek "angielskie popołudnie" 😉 Temat dobry byłby na jesień: jakiś kominek, herbatka..
Głosowanie zakończyło się w piątek. Bezapelacyjnie wygrał nr 2 :kwiatek: Prosimy o nowy temat zwyciężczynię, ale proponuje jakiś lekki, łatwy i przyjemny, najlepiej letni i z długim terminem. Np do końca wakacji. Zabawa trochę podupada, chętnych coraz mniej. Jak sie rzuci temat letni/wakacyjny to myślę, że się zgłosi sporo osób tak jak w temacie wiosennym, zimowym i jesiennym
Chętnie oddam komuś wymyślenie tematu 🙂 Jak widać, ja nie mam do tego szczęścia. Myślałam, żeby może tym razem dać po prostu Freestyle. Dowolna tematyka, ładne zdjęcie. Najlepsze wygra, co wy na to?