To ja POZYTYWNY komentarz dla: D&A Sznurka Kenna Rivik 🙂 Livia Breva Majeczka epk Alvika Niki Jeszcze nie trafiłam tutaj na osobę, której mogłabym dać negatywa 🙂.
Pozytywy dla: -Firstlight -ms_konik -Lena -Korsik/Lovely(sorry dziewczyny ale myle Was;p) -zen -Alvika -Aniaa Resztę osób proszę o upomnienie się na pw,bo już nie pamiętam nicków 😡
plus dla Mony zaraz po wpłacie pieniędzy wysłała paczkę, wszystko zgodne z opisem i zdjęciami zapomniałam 😡 plus dla Crazy, kupowałam od niej ochraniaczki, doszły takie jak na zdjęciach, super kontakt Galopada jako osoba kupująca, stały kontakt, szybko Galopada :kwiatek:
Może zepsuje zabawę, ale tak sobie myślę... naprawdę uważacie, że takie wypisywanie kogo "polecacie" ma jakikolwiek sens? Kilka dni i będziemy mieli wątek mający X stron wpisów w stylu: "Kupowałam u: (następuje wyliczenie) POLECAM!". Łatwo wtedy posty o nieuczciwych re-voltowiczach przegapić, zresztą trudno oczekiwać, że kupujący będzie taki rozbudowany, monotonny wątek przeglądał od deski do deski. Owszem można sobie ułatwić sprawę wyszukiwarką, ale nie każdy potrafi się nią wystarczająco dobrze posługiwać. Nie lepszy byłby króciutki wątek o "czarnych owcach", który każdy może sobie szybko przejrzeć?
W sumie to wydaje mi sie,ze Grzegorz ma racje z tym aby tu wpisywac jedynie te osoby, ktore w jakis tam sposob zawinily czy najzywczajniej na swiecie oszukały. Bedzie to bardziej widoczne niz pojedyncze posty w natłoku tych o pozytywnym zabawieniu 😉
Jestem zdecydowanie za - większość i tak podaje tych uczciwych , a Ci "źli" zaginą w tłoku pozytywów .
Ja też to popieram-proponowałam zmianę tytułu z powodu pozytywnych wpisów jakie się pojawiły. Ponieważ nie wymieniono ani jednego czarnego barana -można to łatwo zmienić jeszcze.