Myślę, że wątek się przyda. Podobnego szukałam i nie znalazłam. Może ktoś ma i chciałby sie podzielić? Osobiście od godziny szukam "Nowoczesny trening konia" i "Podstawowe szkolenie młodego konia".
wejdź na chomikuj.pl jeżeli nie masz konta, to wystarczy jak w google wpiszesz tytuł a na końcu dodasz chomikuj, i Ci sie wyświetli. Sama mam dużo e-booków z chomikuj 😉 Ale niestety jak ściągasz więcej trzeba zapłacić, ale to minimalne ceny, 1-9 zł, zależy jaki pakiet chcesz :kwiatek:
Słuchajcie, co się dzieje z chomikuj.pl? Od kilku dni ciągle mi wyskakuje Server Error 502 - Web server received an invalid response while acting as a gateway or proxy server.
A czy ma ktoś z was "Jak nauczać jeździectwa. Podręcznik dla instruktorów i trenerów"? Nie jestem pewna, czy chcę kupić taką drogą książkę. Chociaż w porównaniu do "Hodowli Koni" Pruskiego to taniocha 🤣
Poszukuję książki "Jak nauczać jeździectwa. Podręcznik dla instruktorów i trenerów". Ktoś ma i chciałby się podzielić lub sprzedać wersję papierową? :kwiatek: