Witam, proszę o podawanie swoich propozycji osób, które wg was sprawdziłyby się jako moderator, oraz własnych kandydatów. Oczywiście jeśli zaproponuję Y, a Y nie chce, to Y nie zostanie kandydatem, ale uważam, że warto podawać własne sugestie, gdyż mogą ośmielić zgłaszanie się osób wahających się. Zapraszam do udziału i przypominam, że moderator spędza dużo czasu przy kompie i powinien forum znać dobrze. Przy okazji chciałam zaprosić do dyskusji o wprowadzeniu wyborów co rok, z możliwością reelekcji- może to zapobiec nadużyciom (mam nadzieję) i pozwili rozstawać się z potencjalnymi moderatorami bez przykrych sytuacji (również mam nadzieję, i dlatego proponuję ten pomysł. Rok wydaje się odpowiednim okresem). Sama zgłaszam: Ninevet- wyjaśniłam w poprzednim wątku. Makrejsza- głosowałam na nią przy poprzednich wyborach. Więcej czyta, niż pisze i chyba to dobrze, trochę mi szkoda osób które lubię* na moderację, ale wydaje się sensowna).
*lubię przez net, nie znam osobiście, do ninevet, również nic nie mam.
Dla mnie Wawrek skompromitował się swoja postawa i komentarzami do zaistniałej sytuacji. W związku z tym proponuje Ninevet, która jako jedyna umiała zachować się i wyjść z całej sytuacji z twarzą, ponad - oczywiście - bardzo dobrą moderację wcześniej, na codzień.
o nie ,byście wielką krzywdę mu zrobili 🙁 kto zna go w realu,wie,że to człowiek z zasadami i niestety (dla mnie 😉 ) często słowo dla niego droższe od pieniędzy.
ja bym wolała,żeby kandydaci sami się zgłosili,bo takie wykrzykiwanie nic nie da,jeżeli sam zainteresowany nie chce 😉
Edytka, jasne, przecież o tym napisałam. Ale warto by osoba wahająca się zobaczyła, że ma poparcie, że więcej osób niż ona uważa, że mogłaby się sprawdzić. Jak nie zrozumiałaś, to przeczytaj całość jeszcze raz 🙂
przeczytałam dokładnie 😉 mimo wszystko uważam, że nie ma sensu. jeżeli ktoś wie, że się będzie nadawał i chce spróbować swoich sił, to zgłosi się sam, bez dodatkowej zachęty 🙂
Chaminade, trzy razy sprawdzałam czy dobrze widzę 🤔 😁 bardzo Ci dziękuję ale od razu zaznaczam, że nie chcę i się nie nadaję 😀. (jestem b. zaskoczona - sądziłam że pozostaję tu raczej niewidzialnym forumowiczem)