Forum towarzyskie »

Kandydatury na moderatorów.

Witam,
proszę o podawanie swoich propozycji osób, które wg was sprawdziłyby się jako moderator, oraz własnych kandydatów. Oczywiście jeśli zaproponuję Y, a Y nie chce, to Y nie zostanie kandydatem, ale uważam, że warto podawać własne sugestie, gdyż mogą ośmielić zgłaszanie się osób wahających się.
Zapraszam do udziału i przypominam, że moderator spędza dużo czasu przy kompie i powinien forum znać dobrze.
Przy okazji chciałam zaprosić do dyskusji o wprowadzeniu wyborów co rok, z możliwością reelekcji- może to zapobiec nadużyciom (mam nadzieję) i pozwili rozstawać się z potencjalnymi moderatorami bez przykrych sytuacji (również mam nadzieję,  i dlatego proponuję ten pomysł. Rok wydaje się odpowiednim okresem).
Sama zgłaszam: Ninevet- wyjaśniłam w poprzednim wątku.
Makrejsza- głosowałam na nią przy poprzednich wyborach. Więcej czyta, niż pisze i chyba to dobrze, trochę mi szkoda osób które lubię* na moderację, ale wydaje się sensowna).

*lubię przez net, nie znam osobiście, do ninevet, również nic nie mam.
wątek zamknięty
Dworcika
wątek zamknięty
wrotki!  😀
wątek zamknięty
Jak dla mnie wawrek     😉 

Wawrek spisuje się super ,więc niech zostanie .
wątek zamknięty
Dla mnie Wawrek skompromitował się swoja postawa i komentarzami do zaistniałej sytuacji. W związku z tym proponuje Ninevet, która jako jedyna umiała zachować się i wyjść z całej sytuacji z twarzą, ponad - oczywiście - bardzo dobrą moderację wcześniej, na codzień.
wątek zamknięty
Ninevet  😉
wątek zamknięty
wawrek  :kwiatek:
wątek zamknięty
ninevet
wątek zamknięty
wrotki!  😀

o nie ,byście wielką krzywdę mu zrobili 🙁 kto zna go w realu,wie,że to człowiek z zasadami i niestety (dla mnie 😉 ) często słowo dla niego droższe od pieniędzy.

ja bym wolała,żeby kandydaci sami się zgłosili,bo takie wykrzykiwanie nic nie da,jeżeli sam zainteresowany nie chce 😉
wątek zamknięty
Aslan, specjalnie po to zarejestrowałeś się na re?
wątek zamknięty
Witam,
proszę o podawanie swoich propozycji osób

nasze propozycje nie mają nic do rzeczy! przecież nie wymusimy na kimś pełnienia funkcji moderatora.
każdy sam musi się zgłosić
wątek zamknięty
Edytka, jasne, przecież o tym napisałam. Ale warto by osoba wahająca się zobaczyła, że ma poparcie, że więcej osób niż ona uważa, że mogłaby się sprawdzić. Jak nie zrozumiałaś, to przeczytaj całość jeszcze raz 🙂
wątek zamknięty
przeczytałam dokładnie 😉
mimo wszystko uważam, że nie ma sensu. jeżeli ktoś wie, że się będzie nadawał i chce spróbować swoich sił, to zgłosi się sam, bez dodatkowej zachęty 🙂

wątek zamknięty
cieciorka 😉
wątek zamknięty
ninevet  :kwiatek:
wątek zamknięty
Ninevet, Wawrek i Cieciorka  :kwiatek:
wątek zamknięty
ninevet  🙂

wątek zamknięty
wawrek
wątek zamknięty
ninevet, wawrek, caroline
wątek zamknięty
haha, nie! miło mi, ale nie chcę i nie sądzę również bym się nadawała 🙂 oficjalnie więc odmawiam.
wątek zamknięty
uuu to moja trzecia kandydatura: caroline 🙂
wątek zamknięty
Ninevet i Dempsey
wątek zamknięty
może Tania ?
wątek zamknięty
Ja jako druga osobę bym jeszcze xxagaxx zaproponowała :kwiatek:
wątek zamknięty
wrotki!  😀

wawrek,wrotki i alehandro  😎
wątek zamknięty
Ninevet.
wątek zamknięty
[quote author=Julie link=topic=36430.msg751530#msg751530 date=1288351947]
wrotki!  😀

wawrek,wrotki i alehandro  😎
[/quote]

Oooo tak, ja też jestem za! Ale wesoło by było 🙂
wątek zamknięty
wawrek, Dworcika, ninevet
wątek zamknięty
wawrek, Dworcika, ninevet 🙂
wątek zamknięty
Chaminade, trzy razy sprawdzałam czy dobrze widzę  🤔 😁
bardzo Ci dziękuję ale od razu zaznaczam, że nie chcę i się nie nadaję 😀.
(jestem b. zaskoczona - sądziłam że pozostaję tu raczej niewidzialnym forumowiczem)

mój typ to Ninevet - jeśli jeszcze jej się chce
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.