ja nie mowie, ze ty bluzgasz, tylko, ze przy pewnych kontrowersjach w moderowaniu- tobie bluzgaja. zupelnie jak ty do bota 😉 kto tam zrobil tego bota i po co?
ahaha ja wylecialam z pokoju. nie wiem po co ktos zrobil tego bota, ale ja juz na tym czacie raczej bywac nie bede. po pierwsze niesamowicie wkurwia mnie to powitanie, a po drugie to dla mnie nie normalne, zeby dorosli ludzie mieli zakaz przeklinania od czasu do czasu.
ahaha ja wylecialam z pokoju. nie wiem po co ktos zrobil tego bota, ale ja juz na tym czacie raczej bywac nie bede. po pierwsze niesamowicie wkurwia mnie to powitanie, a po drugie to dla mnie nie normalne, zeby dorosli ludzie mieli zakaz przeklinania od czasu do czasu.
nawet dorośli nie powinni bluzgać przy dzieciach, a takie przecież mamy na RV i także mogą tam wejść.
majek, czat mial byc dla starszych voltowiczow zdaje sie. nadgorliwosc gorsza od faszyzmu- nie zdziwie sie, jesli nie tylko mnie bedzie to tak zloscilo. takie cos to mozna zakladac w pokoju 13stolatki.
a jest napisane, że starszych? Bo to chyba nie chodzi o starovoltowy... Zresztą... nie moje dzieci... pewnie gdyby im zabronić, to tym chętniej by tam wlazły .😀