Witam. Mam problem. Jestem z dziewczyna prawie rok i koncza mi sie pomysly na to aby sprawic aby czula sie wyjatkowo. Jest dla mnie wszystkim i zawsze mi powtarza ze wysatarczy ze jestem. Ale tak mi na Niej zalezy ze staram sie robic wszystko by zawsze czula sie jak ksiezniczka. Dlatego prosze was abyscie podsuneli mi pare pomyslow moze akurat ktoregos nie probowalem🙂
Wydrukuj ten post , opraw w ramkę i powieś sobie na ścianie. Jeśli za 20 lat będziesz miał takie samo podejście do swojej drugiej połówki - stary gratulacje jesteś gatunkiem brakującym ogniwem. 🏇
Nie przesadzać? Bycie księżniczka się dość szybko nudzi, a facet staje sie wtedy dość durnowaty. Po prostu bądź sobą, dbaj o nią na codzień, dużo rozmawiaj, pomagaj gdy o to poprosi i nie przesadzaj z tym traktowaniem jak księżniczkę.
E., , w stu procentach się zgadzam. Co za dużo to nie zdrowo. Nie wiem jaki charakter ma Twoja kobieta, ale na swoim przykładzie powiem Ci, że przesadne staranie się na każdym kroku raz, że się nudzi a dwa u mnie powoduje wręcz utratę zainteresowania facetem. Kobitki też lubią czasem trochę pozdobywać, a nie wszystko mieć podane na tacy.
Kobitki też lubią czasem trochę pozdobywać, a nie wszystko mieć podane na tacy.
Ja bym raczej powiedziała, że facet ktory jest za słodkim księciem sprawia wrażenie takiego mocno nieporadnego na codzień i jakby przyszło co do czego pewnie nie można by na nim polegać i ta księżniczka sama by się musiała wziąć do roboty 🤣 Facet ma pokazać charakter 😉