Forum towarzyskie »

Pomoc w pisaniu pracy

Witam! Szukam osób, które kolekcjonują różne czasopisma jeździeckie i będą mogły mi pomóc. Będę bardzo wdzięczna  😉
Jak? 🙂
Teraz co prawda już nie kupuję, ale mam ok. 3 lat Konia Polskiego (sprzed kilku lat).
Potrzebuję informacji na temat systemów utrzymania koni. Najlepiej o chowie bezstajennym/otwartym/naturalnym. Może coś o pastwiskach albo padokowym raju 🙂 Piszę do różnych redakcji,ale marne moje szanse by ktoś odpisał zwykłemu studentowi... Jeżeli by się znalazł jakiś artykuł zbliżony  do tego czego szukam to było by super gdyby byla mozliwosc podeslania mi skanów  🙂
paulus2711, to już pod spam podchodzi... w kilkunastu tematach o tym piszesz...
Szukasz informacji - idź do biblioteki. Podpowiem: spory gmach, często akademicki , w którym znajduje się literatura i czasopisma różnego typu... Nie wiem dlaczego ktoś ma literatury szukać za Ciebie, zeskanować i wysłać? Praca dyplomowa to zdaje się praca własna i samemu szuka się materiałów, ewentualnie prosi promotora o wskazówki...
[quote author=_Gaga link=topic=99226.msg2505961#msg2505961 date=1456987971]
Szukasz informacji - idź do biblioteki. Podpowiem: spory gmach, często akademicki , w którym znajduje się literatura i czasopisma różnego typu...
[/quote]

😁 ee tam, biblioteki są passé, łatwiej na forum popytać.
no ja watpie, zeby jakas biblioteka akademicka nawet z zootechnika miala na stanie Konia Polskiego czy inne konskie gazety, co nie zmienia faktu, ze moglabys przynajmniej przejrzec archiwum tych gazet i jesli znajdziesz artykuly ktore Ci odpowiadaja to podac konkretny rocznik i numer. Nie widze powodu, zeby ktos mial sleczec nad swoimi prenumeratami i wertowac je dla kogos...

Systemy chowu znajdziesz w podrecznikach i te juz w bibliotece beda na pewno.
nerechta, w szczecińskiej bibliotece akademickiej swego czasu można było bez problemu dostać i Konia Polskiego i Konie i Rumaki i Świat Koni i Hodowcę i jeźdźca.... Studiowałam na Polibudzie, nijak tematyki okołorolnej nie było.
o prosze, fajnie! 🙂
Ja bym przejrzała archiwum Życia Weterynaryjnego. Co prawda nie pomogę bo wrzucam na bieżąco żeby nie zalegało na półkach, ale myślę że można by coś w nim znaleźć.

Choć i tak nie ogarniam jak można usiłować pisać pracę przez forum i to na bezczela  😜
nerechta, na UG też jest koń polski, chyba był jeszcze hodowca i jeździec =)

Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się