No właśnie chyba im się coś pokręciło. Przecież Emira i El Emeera sprzedane. Jak puszczą Al Jazeerę jeszcze raz i znowu się nie sprzeda, to będzie wtopa stulecia...
Ponoć jakiegoś protokołu nie podpisali, nie podali numeru kupującego (nie wiadomo kto kupił) i licytacja idzie drugi raz, bo klacz nie została sprzedana 😉
[quote author=Karla🙂 link=topic=99140.msg2583653#msg2583653 date=1471199230] wtf? ona nie był a już sprzedana? [/quote]Była - podali że uzyskali cenę 55o tys . Więc co się dzieje ? pomyłka czy ktoś sobie zakpił ?
[quote author=Murat-Gazon link=topic=99140.msg2583659#msg2583659 date=1471199373] Rany, ale żenada. Shame of Poland, jak słowo daję. [/quote]Przechodzą samych siebie . Kompromitacja ale i strata. Ktos w końcu licytował do tych 550 tys - i nie jedna osoba .Dlaczego teraz stoi na ok 200 tys ?
Al Jazeery nie chcieli za 350 tys sprzedać - bo ceny rezerwowej nie osiągnęła a teraz za 150 tys pójdzie ? ( Nie poszła wcale ! ) Dobrze że to już koniec .
ja nie wiem , nie widzicie dobrej zmiany? ktoś tym koniom wreszcie dał jeść , bo wszystkie grube , ładnie okrągłe , przedtem je głodzili ! 😉 Serio jedna miała linie jak moja ślazara z nadwagą....
safiePowyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin 14 sierpnia 2016 20:05
A ja to przegapiłam? Wyłączyłam przy Edwinie, bo zrobiło mi się przykro, a tu takie cyrki 😵
safiePowyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin 14 sierpnia 2016 20:16
Lista cen sprzedaży wygląda jak lista poległych 🤔
Ciekawe czy kupujący Emirę się rozmyślił? Kupił nie ten co miał?
To już jest wtopa stulecia. "Pomóżcie, dobry pan da 5 złoty, szefie daj 2 złote"... Innymi słowy "Ludzie, ratujcie tę licytację!" Akatash, dobre, dobre! safie, spis ofiar dobrej zmiany.
Ten komentarz w trakcie pokazu i aukcji był po prostu żałosny... I to nagabywanie jak na aukcji charytatywnej. "Pomóżcie, pomóżcie". WTF w ogóle? Najsmutniejsze jest to, że kilka koni nie osiągnęło nawet ceny wywoławczej. Nikt nawet nie zechciał spróbować, a nóż osiągnąłby cenę minimalną lub koń w ogóle jej nie miał. Ale nie, kilka koni dosłownie weszło i wyszło. :/