safiePowyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin 14 sierpnia 2016 17:10
safiePowyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin 14 sierpnia 2016 17:18
safiePowyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin 14 sierpnia 2016 17:21
Vesna, prowadzący mówi, że niesprzedana klacz idzie do boksu i tam ją można oglądać
Za ile poszła Sefora i Emira?
8. Esparta - 90 tys. Kuwejt 9. Paradna - niesprzedana
safiePowyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin 14 sierpnia 2016 17:34
Vesna, właśnie zgłupiałam, bo facet wcześniej chyba mówił o możliwości kupna 10 Andala - niesprzedana
To tak zawsze wyglądało, że konie wracały do stajni?? 😲 Jakoś ciężko idzie ta licytacja
11 Ekspiracja - niesprzedana (tak pisze gdyby komuś nie działała transmisja i dla pamięci, gdyby się wynikami nie pochwalili) 12 Euskaria - niesprzedana 13. Wabia - 100 tys. Kuwejt 14 Złota Nić - niesprzedana
Nie wiem czy nie zbyt wcześnie na takie wnioski ale wygląda na to że większość kupców przyjechała po okazje. Ciekawe ile klaczy sprzeda się po aukcji? No i chyba się nie mylę, wszelkie apele o aplauz ze strony publiczności nie znalazły odzewu .Złota Nić tez nie sprzedana
Nie wiem czy nie zbyt wcześnie na takie wnioski ale wygląda na to że większość kupców przyjechała po okazje. Ciekawe ile klaczy sprzeda się po aukcji? No i chyba się nie mylę, wszelkie apele o aplauz ze strony publiczności nie znalazły odzewu .Złota Nić tez nie sprzedana
Czyli te konie nie sprzedadzą sie na aukcji moga byc sprzedane później bez przetargów i innych takich?
safiePowyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin 14 sierpnia 2016 18:00
15. Ebona - 30 tys. 16 Angelina - 50 tys. Kuwejt 17 Fermata - niesprzedana
mozah, czekałam aż rower dorzucą na zachętę, obyło się bez roweru. Jak patrzę na niektóre ceny to nie mam pewności czy opłacało się pokaz organizować, może niech wszystkie oddadzą na aukcje charytatywne i posprzedają na portalach.
safiePowyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin 14 sierpnia 2016 18:30
Żal patrzeć - przed rokiem to był szał . I nie chodzi mi o Pepitę bo taka gwiazda nie jest co roku wystawiana.Ale za fajne pieniądze szły dobre choć nie wybitne klacze .