Zanim otworzyłam ten wątek przez dłuższą chwilę patrzyłam na tytuł i zastanawiałam się o co może chodzić. Po otwarciu nadal nie wiem. W jaki sposób podwijają się w czasie skoku? Pomyślałam sobie też "Jak ja bym chciała mieć takie problemy..."
Dłuższą chwilę medytowałam z takimi oczami: 😲 Ale jest sposób. Trzeba podszyć albo listwę z uszczelki od starej lodówki, na całym odcinku leżącym na łbie, albo specjalną taśmę do obciążania obręby lekkich, długich sukien (do nabycia w lepszych pasmanteriach).
Znaczy się ten trójkąt na czole konia się podwija? To straszne!!! :emot4:
Julie Wiesz co... nie rozumiesz problemów dzisiejszej młodzieży, naprawdę. No jak to na zdjęciu wygląda co ? A jak masz nauszniki eskadron to logo nie widać . No proste. Ja polecam taśmę dwustronną , łatwo usunąć po sesji tfu treningu.
[quote author=budyń link=topic=99058.msg2490713#msg2490713 date=1454524291] Ja bym zakleiła taśmą, przezroczystą, żeby nikt nie widział i wiochy nie było. [/quote] [quote author=Julie link=topic=99058.msg2490686#msg2490686 date=1454520774] Znaczy się ten trójkąt na czole konia się podwija? To straszne!!! :emot4:
Julie Ja polecam taśmę dwustronną , łatwo usunąć po sesji tfu treningu. [/quote]
taaaa a jak deszcz spadnie to jeszcze taśma powiewać będzie. Dopiero obciach!
Wredne jesteście . 😤 Wy sobie zawracacie dupę czy koń ujeżdżony czy nie , jaką wybrać najlepszą pozycję do skoku a Marysia ma poważniejszy problem , jak wypadnie na zdjęciu. Bo jak się te nauszniki nie wyważą i będą klapnięte , to jak będą wyglądać na sweet foci ??? Che ?
a może zrobić fotkę w stój z ładnie wyważonymi nausznikami później fotkę w skoku, obie fotki w fotoshopie połączyć i jest szansa, że będą nauszniki od przodu i od tyłu wyważone i nie wyważone 🏇
budyń masz rację. No to mała modyfikacja i pozwólcie, że olśnię was blaskiem mego geniuszu:
Na czoło konia przykleić na stałe rzep! Taka "gwiazdka" idealnie spozycjonuje nauszniki 😎
Genialne ! jak koń ma odmianę na głowie to biały rzep nakleić na odmianę i nie widać ! Leć to opatentować ! Potem będziesz sprzedawać nauszniki na rzepy za gruby hajs 🏇
O rany, padłam 😂 PRZYSZYJ ZŁOTY ŁAŃCUCH CHWAŁY DO LAMÓWKI, LANS GWARANTOWANY I NA ZDJĘCIACH PEŁNY RESPEKT 🏇
Jeśli Twój świat runie w gruzach, kiedy będą się podwiewały i koniecznie szukasz na to sposobu, to proszę: wygnij kawałek czegoś sztywnego i utrzymującego nadany kształt (drut? kabelek? cokolwiek?) w literę "V" i podszyj od dołu - naczółek będzie przyciskał górne końce na płasko i cały dół nauszników będzie sztywny w jednej płaszczyźnie, a zatem nie powinien się podwinąć.