Dziś wysłałam kolejną książkę z łańcuszka do tereski (od Cariotki). Później nie będę miała na to czasu.
Przeczytałam też książkę (wg tego, co mi rozpiska podpowiada) od pestki. Bardzo się cieszę, że dołączyłam do łańcuszka: bo sama pewnie bym po nią nie sięgnęła, a tak miałam okazję przeczytać i jestem pod wrażeniem 😡 Bardzo lubię książki w tym stylu.
Chyba się do biblioteki zapiszę, bo aż mi smutno, że na kolejną książkę będę musiała czekać miesiąc 😂
safiePowyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin 01 marca 2016 14:46
Tak, od dzisiaj już można wysyłać książki do kolejnej osoby z łańcuszka 🙂
safiePowyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin 03 marca 2016 08:53
Dostałam od poczty informację, że książka od Atei jest już u Hedonistki 🙂
safiePowyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin 03 marca 2016 10:04
Atea, nie śpiesz się :kwiatek: spokojnie mogę dostać książkę troche później Zdrówka dla synka
ja dostałam juz pare dni temu, wyglada super 😀 tylko do czytania zabiore sie dopiero w przyszlym tygodniu, bo teraz jestem za granica. Jara a moja doszła?
safiePowyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin 11 marca 2016 08:54
safiePowyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin 11 marca 2016 09:44
Ogryzek, tej akurat nie 😀 Trzymałam ją kiedyś w ręce w księgarni, ale wybrałam inną 😁
Odebrałam książkę od JARY - oryginalnie od hedonistki. I powiem tyle, hedoniska, sprobuje ale nie wiem czy dam rade 😀 Moja do LatentPony wyszla tydzień temu, powinna wiec juz być.