ej bo ja mam wszystkie książki na kindlu. Ale pójdę do empiku i zakupię normalną wersję żeby wysłać. Zawszę jak kupuję normalną wersję książki to od razu po przeczytaniu oddaję do bibloteki. Tylko powiedzcie do kiedy mamy je wysłać do 5 lutego czy 12 lutego?
safiePowyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin 24 stycznia 2016 18:53
Ja jestem pełnoletnia tylko rocznikowo, oficjalnie dopiero w lipcu. Jednak o treści się nie martwię, a myślę że odpowiedzialność udowodniłam kilkakrotnie, podczas różnych edycji revoltowych kartek.
A ja wpadłam wczoraj do Empiku bo chciałam zakupić moją ukochaną książkę co mam na Kindlu,, Dziewczyna z pociągu'' ale stwierdziłam że wydawanie 39 zł na książkę co już czytałam jest bezsensu. Kupiłam inną książkę i przeczytałam ją wczoraj :P od 20 do 1wszej w nocy 😁 Już bym ją wysłała ale mama chcę ją przeczytać więc wyślę w piątek lub poniedziałek 😉 Już się nie mogę doczekać jakie książki otrzymam 🙂
a można się dopisać jeszcze do drugiego łańcuszka?
Oczywiście hedonistka, drugi łańcuszek dopiero się zaczął zbierać 😉
1. Atea 2. safie 3. hedonistka
Kto następny? Zapraszamy! 👀
Łańcuszku A, czy przesyłacie już sobie adresy? Większość już zgłosiła książki. Jara zadeklarowała, że jeszcze myśli nad lekturą, a co z Akleshia, Karino1998 i Cierp1enie? Dziewczyny, myślicie, co wysłać? 😉
Zastanawiam się, czy jeśli książka się powtórzy, to nie powinna całkiem wylecieć z łańcuszka...
Teresko, masz rację, w końcu jedna z osób już ją czytała - warto faktycznie, by z obu stron pojawiły się nowe propozycje
P.S. Ja też pełnoletnia. Przez Grey'a też przebrnęłam 👀 😁
Piękny pomysł. Gdyby nie to, że bywam w 2-3 tygodniowych delegacjach, więc mogłabym się spóźniać z wysyłaniem i odbieraniem, to z chęcią bym do Was dołączyła!