Ja powinnam jeszcze dostać książkę tereski i dopiero swoją.
Książki mieliśmy wysłać do 5 dnia każdego miesiąca i ja tak robiłam, wysyłałam między 1 a 5, tylko raz się spóźniłam dzień czy dwa z wysyłką. Chociaż sama książki dostawałam np. 20-któregoś dnia miesiąca. Ja myślałam, że to Ty JARA, przetrzymałaś książki, bo tak ich dużo jeszcze niedawno miałaś 😉
safiePowyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin 31 października 2016 16:51
Dziewczyny, ja też muszę się wypisać z łańcuszka 🙁 wyskoczył mi nieplanowany wyjazd za granicę. Książkę, którą mam teraz, wyślę.
Jara, bo Hedonistka się z łańcuszka wypisała dość dawno 😉
Hej, ja nie wiem od kogo, ale dostalam książki dwie jakos koniec listopada/poczatek grudnia (mogę mieszać bo za diabla nie pamiętam dokladnie, ale do jednej z właścicielem pisałam pw tegodnia kiedy przyszly). Obie juz przygotowane do odeslania i teraz nie wiem do kogo slac? Szczerze myślałam ze łańcuszek sie skończył bo wczesniej od lipca nie dostałam żadnej książki a potem wrocila do mnie moja wlasna...