Jestem w pierwszym łańcuszku, do te pory dostałam tylko 4 książki, dobrze liczę, że powinnam dostać jeszcze 3? czy ktoś jeszcze wypadł z tego łańcuszka poza LatentPony?
pestka, ja też jestem w pierwszym i teraz przesyłam do tereski książkę aniapa, więc w tym miesiącu powinnam dostać książkę od tereski i we wrześniu już swoją. U nas wypadła tylko LatentPony.
edit: Chociaż jednego tytułu nie mogę sobie przypomnieć i nie wiem, czy to pamięć zawodzi czy nie dostałam książki. Stawiam jednak na kiepską pamięć.
Ktoś mi może powiedzieć skąd u mnie książka Cierp1enie? Dlaczego nie wróciła do niej gdy zrezygnowała z łańcuszka? I gdzie aktualnie przebywa moja książka? 🙂 Dziś wyślę książki Safie i Atei do Atei i tym sposobem kończę swoje kółeczko; czekam jeszcze tylko na powrót mojej książki z podróży.
safiePowyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin 16 sierpnia 2016 15:43
Ajjj :/ kurde zmyliło mnie, że przyszły do mnie jeszcze dwie książki i nie skojarzyłam, że to już koniec 😵
"Zorkownia" [s]"Od początku do końca" - Pestka[/s] "Adanna" (nie ma niestety w niej kartki z cytatami) [s]"Anna Karenina" - Hedonistka[/s] [s]"Dziewczyny z Syberii" - Sienka /na kartce brakuje wpisu Hedonistki, nie wiem czy nie dostała książki po drodze czy nie wpisała się /[/s]
Właścicieli pozostałych książek proszę o szybkie podanie adresu (adres Sienki i Hedonistki mam), ponieważ chciałabym dzisiaj książki nadać.
Zaczęliśmy kolejny łańcuszek od nowa, bo dostałam kolejne dwie książki? Aniapa, wiesz, że Cię kocham wariacie? 😜 😍
safiePowyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin 20 września 2016 16:50
safiePowyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin 19 października 2016 19:36