safiePowyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin 13 czerwca 2016 21:15
Akleshia, byłabym jednak wdzięczna za w miarę szybką wysyłkę. Wykreślona z łańcuszka zostałam już dwa miesiące temu, a książki nadal nie mam... Z drugiego łańcuszka książka wróciła do mnie bez problemów. Ech... Przykre jest to, że to odnośnie mnie pisane były takie słowa: "Mam tylko nadzieję, że moja książka pójdzie dalej i nie utknie u niej...", a książki z opóźnieniem, ale zawsze wysyłałam, a teraz sama zaczynam wątpić w odzyskanie swojej, pomimo tego, że kilka razy zaznaczałam, że po wypisaniu mnie z łańcuszka proszę aby moje książki do mnie wróciły...
Cariotka, nie rozumiem dlaczego wciaz wtracasz sie z niemilymi uwagami odnosnie mojej osoby. Jezeli chcesz mi powiedziec cos osobistego, to naprawde, zapraszam na priv. Owszem, widze problem w tym, ze zawalilam i z wlasnej winy wylecialam z lancuszka. Ale wszystkie ksiazki ode mnie poszly dalej, jedna z moich ksiazek tez wrocila bez problemu, a o drugiej sluch zaginal... Chyba mam prawo sie denerwowac? Ksiazki ktore wyslalam do lancuszka sa dla mnie wazne i chcialabym aby do mnie wrocily.
Masz prawo. Moim zdaniem jeszcze tego samego dnia (bądź następnego), którego zostałaś wykreslona, książka powinna się znaleźć na poczcie w drodze do Ciebie. Bardzo to niesprawiedliwe i w ogóle nie rozumiem osób, które ją przetrzymały.
I w ogóle co to za przetrzymywanie książek? Swoje zawsze wysyłam dalej najpóźniej 5 dnia miesiąca. Dziś jest 15 i jeszcze nie dostałam książki :/
Olencja, bardzo fajna propozycja, póki co Twoja książka jest moją ulubioną z całego łańcuszka :kwiatek: Dużo książek Wam znanych pojawiło się w łańcuszku? Do mnie właśnie przyszła druga dobrze mi znana.
safiePowyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin 25 czerwca 2016 07:58
Jak pisałam już na pw - w zeszłym miesiącu nic nie dostałam, ale czerwcowa książka poszła priorytetem 🙂
Ogryzek, ja jeszcze nie trafiłam na taką, o której bym wcześniej słyszała. I żadna z nich po opisie/okładce by mnie nie zaintersowała i pewnie bym ich nie przeczytała 😉 Dlatego cieszę się, że biorę udział w zabawie.
safiePowyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin 26 czerwca 2016 12:43
safiePowyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin 27 czerwca 2016 21:30
safiePowyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin 29 czerwca 2016 14:34
Kurczę, długo :/ Daj znać jeśli dojdzie.
Dotarło 🙂
I od dawna chciałam tą książkę przeczytać, ale wiecznie coś - teraz bez wymówek! 😀
safiePowyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin 02 lipca 2016 14:09
JARA, od razu napiszę, że nie dam rady do 5 wysłać książki - od 8go zaczynam urlop i trochę nadgodzin przede mną. Wyślę ok. 11 - 12 🙂
Coś poszło nie tak 🙂 dostałam drugi raz książkę Cierp1enie, zdaje się zamiast mojej własnej 🙂
Przy okazji mam refleksję na temat tłumaczeń - akurat miałam książkę Safie w oryginale i czytając wypisywałam sobie fajniejsze cytaty. Potem przy odszukiwaniu ich w j. polskim bardzo mnie zdziwiła inwencja twórcza tłumacza. Niestety - wersja polska w tych fragmentach wypada moim zdaniem słabiutko.