safiePowyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin 02 maja 2016 11:02
safie, tak, teraz Ty wysyłasz bezpośrednio książkę do mnie.
Niestety książka, którą wysłałam do Akleshii wróciła w poniedziałek do mnie, wysłałam ją ponownie priorytetem na prawidłowy adres. Mam nadzieję, że dojdzie do piątku, jest cienki i przez weekend powinno dać się ją "łyknąć". Mam nadzieję, że Karino nie obrazi się jak chwilę się książka spóźni. 🙂
Moje książki wysłane do Ogryzka też dziś wróciły 😤 mąż nie dopisał nazwy firmy, więc po adresie i danych odbiorcy nie dało rady :/ ehh Jutro wyślę jeszcze raz :kwiatek:
safiePowyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin 16 maja 2016 07:04
Też nie dostałam, ale czy nie ma przypadkiem teraz jakiejś przerwy w łańcuszku?
safiePowyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin 16 maja 2016 07:18
ok, mam książki; 1 - książka Jary, którą powinnam wysłać do 05.06 Atei, 2 - książka Olencji, czyli zastępstwa za LatentPony, którą powinnam była wysłać do 05.04 (wtedy powstała dziura, bo książkę LP odesłałam właścicielce), a którą Cierp1enie proponowała wysłać razem z jarową, 3 - książka Hedonistki, którą powinnam wysłać do 05.07 Atei.
pytanie: czy wysyłać faktycznie 1 i 2 razem, czy je rozdzielić na 2 kolejne miesiące?
Po przemyśleniu - wyślę do 5 czerwca książkę Hedonistki - akurat niedawno ją czytałam, także Atea będzie miała książkę bez opóźnień, a kolejność zdaje się nie ma takiego znaczenia 🙂
Pozostałe dwie/ jedną z pozostałych dwóch wyślę na spokojnie za miesiąc.
Kto teraz wysyła książki do mnie, w związku z rezygnacją Cierp1enia? Olencja?
aniapa, wiesz, ze jestes najfajniejsza na swiecie? 😍
Jara, no skoro się spóźniam, to muszę jakoś Ci to rekompensować 😉 Bardzo, bardzo przepraszam za opóźnienie :kwiatek: Trochę mnie rozłożyło zdrowotnie, w końcu pozbierałam się do kupy i wracam do życia. Mam u siebie dwie książki, jedną już kończę i pójdzie do Ciebie terminowo, jedną mam cały czas "nadmiarową", postaram się przeczytać i wysłać Ci ją wcześniej 😉