Próbuję się doliczyć - czy po wykreśleniu LatentPony nie będzie tak, że ktoś zostanie bez książki?
I Łańcuszek - tereska wysyła do mnie, ja wysyłam do Jary, Jara ma teraz książkę od LatentPony, więc ją oddaje - więc co pójdzie do Akleshi?
II Łańcuszek - sienka wysyła do Cierpienie1, ale Ogryzek otrzyma dwie książki, jak dobrze zrozumiałam - w tym także tą od LatentPony. Ale z kolei co dostanie Atea?
A może ktoś by wskoczył na zastępstwo? Ja już jestem w Polsce, jeśli wszyscy by wyrazili zgodę, to mogłabym zastąpić LatentPony, tylko wolałabym się nie deklarować do dwóch łańcuszków.
No to decyzja 🙂 bo jutro miałam wysyłać do Cierpienia 🙂 Jakby miała wyglądać wymiana? Wyslalabys książkę do tej osoby, do której miała teraz iść ksiazka LatentPony a ja wyslalabym do Ciebie zamiast do niej? Dobrze dumam?
Próbuję się doliczyć - czy po wykreśleniu LatentPony nie będzie tak, że ktoś zostanie bez książki?
I Łańcuszek - tereska wysyła do mnie, ja wysyłam do Jary, Jara ma teraz książkę od LatentPony, więc ją oddaje - więc co pójdzie do Akleshi?
II Łańcuszek - sienka wysyła do Cierpienie1, ale Ogryzek otrzyma dwie książki, jak dobrze zrozumiałam - w tym także tą od LatentPony. Ale z kolei co dostanie Atea?
Ogryzek ma dla Atea?? Dzis nadalam ponownie ksiazki poleconym, ta jedna ksiazeczka jest na jeden wieczor, wiec pewnie Ogryzek szybko wysle.
Przepraszam jeszcze raz za ta sytuacje, dane i adres wpisalam dobrze, ale nie wpisalam nazwy firmy, wiec mi mowili ze nie ma takiego adresu. I 2 razy ksiazke odeslali 🙁
Czyli wysyłam jednak do olencji? Olencja podaj prosze adres i poproś o adres Cierpienie (ja go oczywiście tez mam, ale wolałabym cudzym adresem nie dysponować :kwiatek: )
safiePowyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin 08 kwietnia 2016 08:43
Jak najbardziej jestem za! Przepraszam Was, mam mały sajgon i nie ogarniam. Przyznaję się, że książki jeszcze nie wysłałam, Jara - wyjdzie dziś lub najpóźniej już na 100% w poniedziałek, kurierem, jak zwykle, więc poniedziałek-wtorek będzie u Ciebie. Wybaczysz? :kwiatek: Dorzucę czekoladę 😁
Oficjalnie informuję, że łańcuszkowe książki 2 i 3 (od LatentPony i sienki) dotarły do mnie dziś, także Cierp1enie - możesz już być spokojna o ich los 😉 Rozumiem, że w pierwszej kolejności mam posłać Atei tę mniejszą?
Jeżeli teraz książkę od LatentPony odeślę do tejże to dostaniesz książkę Sienki, ale za czas jakiś - muszę ją przeczytać. Powstała jakby dziura jednomiesięczna na trasie ja - Ty (Atea) wskutek odsyłania książki do LP.