Hej 🙂 pilnie potrzebne są mi informacje na temat tego czapraka 🙂 Eskadron Next Generation jesień- zima 2014 😉 Usłyszałam o nim złe opinie , że się brudził potem nie dało się go doprać. Co wy o nim sądzicie? Pilnie proszę o pomoc ! 🙂
ChemiK pierwszy raz piszę Wątek , więc jeszcze z tym nie jestem ogarnięta. Jak wam przeszkadza wątek to usunę.. Tylko chciałam uzyskać odpowiedź , co wy sądzicie o tym czapraku.
ChemiK pierwszy raz piszę Wątek , więc jeszcze z tym nie jestem ogarnięta. Jak wam przeszkadza wątek to usunę.. Tylko chciałam uzyskać odpowiedź , co wy sądzicie o tym czapraku.
Wątek wielką literą, źeby wyrazić stan swoich uczuć? Czyżby pierwsza miłość?
Borze szumiący w głębokich dolinach! I co my teraz zrobimy?!
...odkopiemy temat o praniu eskadronowych owijek w towarzystwie kaczuszki? 🤣 Chociaż to czaprak. Czapraki są większe. Będzie potrzebował jakiegoś większego ptaka do kąpieli... Myślicie, że indyk wystarczy? Czy może bardziej na miejscu będą flamingi? Idę sprawdzić, czy czaprak Eskadrona, który wrzuciłam do pralki 1,5 h temu (w naiwności swej myśląc, że ten typ tak ma i że to normalne, że się brudzi) się doprał. W końcu do towarzystwa miał tylko ochraniacze, i to zupełnie przeciętne... Mam nadzieję, że mi od nich nie zafarbował w ramach zemsty. 👀
[quote author=Wielki Orion link=topic=98822.msg2475319#msg2475319 date=1451938672] ChemiK pierwszy raz piszę Wątek , więc jeszcze z tym nie jestem ogarnięta. Jak wam przeszkadza wątek to usunę.. Tylko chciałam uzyskać odpowiedź , co wy sądzicie o tym czapraku.
Wątek wielką literą, źeby wyrazić stan swoich uczuć? Czyżby pierwsza miłość? [/quote] Haha bardzo śmieszne 🙂 Widać , że komuś się nudzi 😀 , już nigdzie o nic nie można zapytać.
rejstrując się akceptowałaś regulamin do którego trzeba się dostosować, jak widać nie zapoznałaś się z nim
[quote author=Wielki Orion link=topic=98822.msg2475319#msg2475319 date=1451938672] ChemiK pierwszy raz piszę Wątek , więc jeszcze z tym nie jestem ogarnięta. Jak wam przeszkadza wątek to usunę.. Tylko chciałam uzyskać odpowiedź , co wy sądzicie o tym czapraku.
rejstrując się akceptowałaś regulamin do którego trzeba się dostosować, jak widać nie zapoznałaś się z nim [/quote]
A tak wyglądają konsekwencje nie zapoznania się i nie stosowania się przy czym to wersja mocno light 😉
To ciekawe, że akurat Eskadron prowokuje do zakładania takich durnych wątków. Może na tym polega klątwa tej marki? 🙄
Ja nie mam ani czapraka ani owijek eskadrona, ale mam dwie eskadronowe torby na sprzęt. Z nimi jest jeszcze gorzej niż z brudnym czaprakiem – rwą się i mają dziury w kieszonkach. To jest dopiero dramat. Przez jedną dziurę kopystka mi wyleciała i już nie wróciła na swoje miejsce. Czy kaczuszka pomoże odnaleźć kopystkę czy raczej tylko Harry Potter mi pozostał? W końcu kopystka to prawie jak różdżka. Nie wiem niestety z jakiej kolekcji jest zagubiona kopystka, ale podejrzewam, że mogła to być Previous Generation.