Na tą chwilę dysponuję tylko takim zdjęciem, jak wrócę z kursu to wrzucę w pełnej okazałości 😀 A jeszcze jeśli o czaprakach mowa, to lepiej brać Brillanta czy tego Brand? W Brillancie podoba mi się pikowanie, ale nie wiem czy nie będzie za bardzo błyszczący...
Witam wszystkich :kwiatek: Dotarł do mnie przed chwilą Cotton Merlot. Jest przepiękny ☺ jak pogoda się poprawi, to wstawię zdjęcia na gniadym modelu. Czy ktoś ma może model Pearl i mógłby się podzielić opinią? Chciałabym się dowiedzieć czy ten kolor podchodzi bardziej pod biały, czy bardzo blady beż.
Witam wszystkich :kwiatek: Dotarł do mnie przed chwilą Cotton Merlot. Jest przepiękny ☺ jak pogoda się poprawi, to wstawię zdjęcia na gniadym modelu. Czy ktoś ma może model Pearl i mógłby się podzielić opinią? Chciałabym się dowiedzieć czy ten kolor podchodzi bardziej pod biały, czy bardzo blady beż.
Blaki super, czekam na fotki 🙂 ja sie czaje jednak na tego ricinggreen bo odcieni czerwieni troche mamy... choc nie wykluczam zmiany decyzji :P
Saklavi Merlot jest taki bardzo ciemno bordowy, uroku dodaje mu piękna granatowo srebrna lamówka 🙂 no klasyka w pełnym wydaniu. Myślę że, jeśli jesteś fanką odcieni czerwieni, to Merlot złapie Cię za serce :kwiatek: Ten Green też wydaje się kuszący, ale jakoś do mojego gniadka nie bardzo mi pasuje - co nie zmienia faktu, że jest przepiekny :kwiatek:
Blaki jestem mega fanem odcieni czerwieni 🤣 z tym ze jesli chodzi o bordo ...mam i burgunda i darkreda no i tereaz jeszcze sangria :-P Sama juz zgupiałam ...ogolnie konio ciemno siwy jest . Jakies rady ? 😀
Saklavi No to faktycznie niezła kolekcja 🙂 ja lubię siwki w czerni, granacie i w zależności od odcienia w brązie☺ może rozważ ten insygniablue?? (Jak przekrecilam nazwę, to przepraszam)
Saklavi No to faktycznie niezła kolekcja 🙂 ja lubię siwki w czerni, granacie i w zależności od odcienia w brązie☺ może rozważ ten insygniablue?? (Jak przekrecilam nazwę, to przepraszam)
Blaki z granatów mam dwa navy 🙂 kusi mnie ta zieleń...choć do niczego mi nie pasuje ale kusi 😀 Jutro jade do sklepu wiec jak zobacze na żywo mam nadzieje podjąć słuszną decyzje 😅
xxagaxx na Twoje siwe cudeńko, to te wszystkie kolory będą idealnie pasować 🙂
Saklavi Coś czuje, że jutro będziemy podziwiać Twojego siwka w zieleni 😉 Czy mogłabym Cię prosić, żebyś przy okazji rzuciła okiem na tego pearl (jeśli będzie) - jaki to odcień bieli? :kwiatek:
xxagaxx, gdzie jest granat ja się pytam?! :P Ja popełniłam za to bordo, świat się kończy o.O jutro mam nadzieję dojdzie, modlę się żeby grał z maścią Kula, bo na sucho w internecie jest bossski
Blaki. Ja już po zakupach 🤣 jesli chodzi o twoje zapytanie to moim zdaniem jest kolor ecrue...taki kolor zblizony do koloru futra nat. Medycznego. Powiem ci ze ten czaprak robi mega wraznie 🏇
Cześć wszystkim 😀 jakiś czas temu kupiłam taranta, planuję kupić mu jakiś czapraczek, ale baardzo trudno dobrać mi jakiś kolor, może ktoś widział jakiś czaprak/zestaw który pasowałby do tego konia?
Cześć wszystkim 😀 jakiś czas temu kupiłam taranta, planuję kupić mu jakiś czapraczek, ale baardzo trudno dobrać mi jakiś kolor, może ktoś widział jakiś czaprak/zestaw który pasowałby do tego konia?