W tv nuda, rzeczywiście. Morda mi się drze i najchętniej poszedłbym spać, ale chyba jeszcze nigdy nie przespałem powitania Nowego Roku. Co do gór, to cała rodzina mojej żony stamtąd pochodzi i był czas, kiedy siedzieliśmy tam non stop. Kiedyś mi się ulało i przestaliśmy tam jeździć. Teraz już nie mam takiej potrzeby, ale rozumiem ludzi, którym sprawiają one radość.
zabeczka17, co za cudo 😍 Masz niesamowity talent. Pamiętam twój obrazek - krajobraz, też był zachwycający! Można gdzieś na bieżąco oglądać twoje dzieła? Jakaś strona w sieci? :kwiatek:
Rzadko kiedy coś maluje, a ostatnio z powodu braku czasu w ogóle. I później zdarza mi się że wena złapie mnie za gardło, przyciśnie do ściany i chodzę z uczuciem, że musze odkurzyć pędzle i farby. A potem powstają tego typu ,,wesołe twórczości" które wiszą u mnie w pracy 😁
Obrazków w necie nie publikuję, bo nie są to jakieś zadziwiające dzieła 😉 Łot zwykła odskocznia od rzeczywistości ;]
Ze względu na zwierzaki i ja spędzam z mężem i dziadkami sylwestra w domu przed tv. Konie jakiś wystrzały znoszą dzielnie , Kazan Wilczak smacznie śpi i petardy nie robią na nim wrażenia, niestety Lara pomimo tabletek uspakajających cała sie trzęsie i siedzi w łazience. Biedna sunia , panicznie sie boi. Kochani najlepszego w tym Nowym 2916 roku oby był nie gorszy od poprzednieho
My też w domu, jakoś nie czuję noworocznego nastroju.... moja starsza sunia nie doczekała Sylwestra 🙁 a każdego roku panicznie się go bała. Niestety wyrozumiałość, empatia i współczucie u niektórych ludzi w Sylwestra bierze sobie urlop a zastępuje je głupota i rąbią gdzie i czym popadnie 👿 Na razie moja druga psina wydaje się nie zwracać uwagi na huk, pytanie tylko jak długo 🤔
życzę Wam pogody ducha, wyrozumiałości, miłości i spełnienia marzeń w Nowym Roku
Wszystkiego najlepszego Kochani!!! Żebyśmy w dostatku i zdrowiu przeszli cały 2016 z uśmiechem na pyszczydłach 😀 Zdrowych koni, czystych, suchych i pięknych stajni. Skoczkom: zero zrzutek, dresażystom: żebyście w końcu znaleźli ten wyjazd z czworoboku 😉 a westowcom i naturalsom tego co trzeba Wam życzyć, żeby było dobrze (nie znam się, wolę nie wymyślać, żeby nie walnąć babola 😀 ) . Wszystkim, których nieświadomie pominąłem zdrowia, szczęścia i radości. A moim wrogom: wszystkiego najlepszego i żebyście pocałowali mnie w d..ę 😀
Oby nowy rok był dużo lepszy niż poprzedni, wszystkim wam i waszym podopiecznym życzę dużo zdrowia, bo jak jest zdrowie, to reszta się jakoś ułoży :kwiatek: