Chess, dostałam od ciebie kartkę, dostałam. I to nawet dawno, przed świętami, tylko tak mi praca i różne perturbacje życiowe dopiekły, że nie miałam czasu wejść na R-V.
Ja swoje kartki też wysłałam nieco późno, ale widać, że na angielską pocztę zawsze można liczyć 😉
estena Cieszę się, że dotarła bezpiecznie, a jeszcze bardziej się cieszę, że się podoba :kwiatek: Wobec tego moje dotarły wszystkie 3/3 a ja dalej czekam na dwie.
Ode mnie doszła jedna i do mnie doszły dwie, co już chyba staje się tradycją 😉 Głupio mi, że ode mnie doszła tylko jedna, wysłałam wszystkie razem 15 grudnia priorytetem 🙁
Meldować, albo nie zostały wysłane kartki od (albo przeoczyłam): -malinowaa -Dworcika -Konikaraa -Bischa -xxmalinaxx -MonioRek
Ja wysyłałam, ale do nikogo nie dotarły, a ja dostałam jedną, gdyby było inaczej to nie udzielałabym się w wątku, bo byłoby mi po prostu głupio... Szkoda, że nie zachowałam potwierdzeń. W tym tygodniu w takim razie wyślę ponownie kartki jutro i wstawię tutaj zdjęcia potwierdzeń. Mam napisać kogo wylosowałam?
Nie wstawiałam tutaj, żeby kogoś linczować, tym bardziej, że część to stali voltowicze. Ja generalnie wierzę Ci na słowo 🙂 Ale przydałyby się jakieś wyjaśnienia, takie jak od Ciebie przynajmniej.
Ok 😉 Osoby, które miały dostać ode mnie kartkę dostaną ja na 100%, choćbym miała chodzić jeszcze 3 raz na pocztę 😁 Także ten, nikt nie będzie się czuł pokrzywdzony mam nadzieję 🙂
Meldować, albo nie zostały wysłane kartki od (albo przeoczyłam): -malinowaa -Dworcika -Konikaraa -Bischa -xxmalinaxx -MonioRek
Ja wysłałam 2 razy i ŻADNA nie dotarła, albo nikt się nie odezwał. Za drugim razem wysyłałam w kopertach i priorytetem. Pisałam już 2 strony wcześniej, że nie rozumiem dlaczego moje nie dotarły, i wysyłam jeszcze raz. I, jak widać, bezskutecznie 🙁
Ode mnie powinna dostać jeszcze Bischa, ale wysłałam tą kartkę dokładnie miesiąc temu... W ogóle, straszne zamieszanie z kartkami w te święta, czekam jeszcze na potwierdzenie kilku innych kartek wysłanych przeze mnie w różne miejsca ponad miesiąc temu...