Ode mnie dostali chyba wszyscy 🙂 Estena nic nie pisała ale od mojej poczty do Brzezia jest ok 15 km 😁 Ja dostałam kartkę od Moniki (LAPTOP) :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: Bardzo dziękuję. Ale spokojnie na pewno dotrze też reszta 😍
arlyn wysylalas do mnie? Jak tak to doszla! Chyba w śr przed Świetami 😉! Tylko kartki dochodzą na jeden adres a ja mieszkam pod innym,dlatego dopiero teraz melduje! I Jeszcze od DeJotki mam! Dziekuje!!!! :kwiatek:
Moje pewnie dojdą po Świętach niestety, bo jednak troche za pozno wyslalam... Przepraszam :kwiatek:
Cariotka Mnie też Estena niczego nie meldowała...dobrze, że nie jestem sama bo już się martwiłam 🙄 Ale rok temu miałam tę samą sytuację - jedna osoba nie zameldowała otrzymania kartki od nikogo. A ja dalej czekam na dwie 🙂 🙂
Przepraszam, że dopiero teraz, ale melduję, że w Polsce czekały na mnie wszystkie 3 kartki od Kamili25, Lotnej i ssstokroteczki, dziękuję :kwiatek: W tym roku dwie kartki dostałam zagraniczne 😀
Ja dzisiaj dostałam kartkę od Racjonalnej za którą bardzo dziękuję :kwiatek: Czyli ja dostałam już wszystkie kartki🙂 Czekam jeszcze na meldunek odnośnie jednej.
Jako że się nudziłam, to przejrzałam wątek i zrobiłam "rozeznanie" od kogo nie dotarły kartki w ogóle. Poczekam jeszcze kilka dni, bo mogą dojść po świętach i wstawię. Meldować jakby co!
pokemon w razie nie dojścia kartek to ja mam rozpiske gdzieś kto komu i ile 😎 może okaże się że od kogoś kartka w ogóle nie dotarła do nikogo? jeśli będzies zmieć jakieś swoje wątpliwości, spostrzeżenia itp, pisz na pw.
A do mnie dziś poczta się uśmiechnęła i przyniosła piękne 3 karteczki🙂 dziękuję Wam!!