A ja dziekuje za kartke subaru2009 🙂 bardzo mnie ucieszyl jej widok z samego rana 😀 chcialam tez nabaknac , ze mamy prawie identyczne nazwisko😀 jedna literka jest tylko inna 😀
Do mnie doszły wszystkie trzy - dziękuję Emilii i Euphorii, Karino1998 i Ikarinie. Jesteście kochane, dziewczyny, kartki są piękne i życzenia trafione.
Natomiast nie rozumiem dlaczego nie doszła żadna moja... Ale paczka, którą wysłałam komuś razem z kartkami 10. grudnia, również się "zgubiła", więc brawo Poczta Polska 🙁 Przepraszam najmocniej moich adresatów, po prostu dziś jeszcze wyślę priorytetem drugi raz, najwyżej dostaniecie po dwie. Chciałam wysłać specjalnie wcześniej, żeby podochodziły, a tu... Niespodzianka 🙁
Ech, do mnie póki co dotarła jedna, ode mnie żadna. 😵
edit. aktualizacja, wczoraj już czekała na mnie następna kartka, ale wczorajszy cały dzień byłam w domu 2 minuty i nie zauważyłam, dziękuję infantil :kwiatek:
Dziękuję za cudne życzenia i śliczną kartkę Subaru2009 🙂 Co ciekawe... Dzisiaj dostałam kartkę a wczoraj kupiłam sobie ekspres do kawy 😉 Ja mam już 3. Z moich doszły 2. Czekam na ostatni meldunek.