galopada w gwoli wyjaśnień. Arecki jest chudy, również nam się to nie podoba. Schudł nam na wiosnę niestety i stracił kg które tak skrzętnie żeśmy hodowali 🤔 Jedzenia mu nie brakuje, dawkę żywieniową ma wręcz bardzo pokaźną i urozmaiconą, ale to jest typ który nigdy nie będzie wyglądał jak kulka (rozumiem go bo sama tak mam 😡 ), zęby sprawdzone, odrobaczany regularnie, krew ok. On już i tak zaczął nam tyć po zmianie sierści, bo wyglądał okropnie 🤔
galopada Dzięki. Junior ma 160 cm+/- (mierzyłam niby laską zoometryczną,ale raz wychodziło mi 161, raz 160 :icon_redface🙂
Fatamorgana Dziekuję :kwiatek: Więcej zdjęć jest w Młodych Koniach, nie chcę dublować.
krysiex213 Dziękuję :kwiatek: Ale chyba grubo na tym zdjeciu wyszedł. Schudł nam ostatnio, niestety 😵. A już byla taka fajna kluska zimą. A co u Twojego słychać ? Zajazdka w tym roku czy za rok 👀?
Nie, nie jest. Idziemy an dietę, kobyłka ma chęć do skoków bo puszczam w korytarzu a ona nawet drągi skacze 😁 Wczoraj przeskoczyła na raz 4 drągi do galopu🙂 Ale podoba mi się to ze chodzi z główką do środka🙂
armara miło nam bardzo 😡 :kwiatek: Kurczę właśnie wiem, że mało jego zdjęć, a jak wstawiam to same starocie 🤬 Teraz jestem w stajni praktycznie codziennie więc może w końcu zbiorę się w sobie i go obcykam 😉 Ty też coś wstaw, bo strasznie skąpisz swoich piękności 😜 , a jak już coś wstawisz to w małych ilościach i zapewne nie tylko ja czuję się niezaspokojona 😜