I co sprawdził ktoś tą Dwinę, bo ja nie mam dostępu do ksiąg, a sprawa jest ciekawa. Zresztą jakbym się na zakup konia zdecydował, to chciałbym wiedzieć co mam, nawet wałacha fajnie byłoby mieć z jakieś linii znanej, a Kadina XXV chyba znana jest 😀
a ja sie musze pochwalić że wczoraj nasza malutka ruda znana pod pseudonimem turbo kucyk zajela 4 msc w ZT w Bogusławicach! 😅 3 była kobylka z korzeniami z naszej stajni ( jej matka zostala wyhodowana wlasnie w Żabnie) a 8 klacz Jumilla tez naszej hodowli! 😅 😅 😅
Turbo kucyk dla mnei bomba! tylko ciutke przygrubawa 😂 ale skacze bardzo fajnie, ruch tez uroda wygrala dla mnie lalka po Qulesterze z Prudnika matka po Nobody bodajze a tak to jakos tak stawka koni nie porywala, a juz tych mlp to w ogole wygraly dwie walewickie klacze po Pilet matki po Lais - Halma, Frontiera, potem Miss Lady, Dzakarta ( Wiwat na Hegemona), Esquella po Qulester, Lazania po Qulester matka po m po Arcus, Pilawa po Juniperus matka po Arus, potem Jurmilla po Baryt, Drzemka po Baryt, Perla R po Fair Play Voudrea ktora w ogole mi sie nie podobala mimo papieru bardzo ciekawego, Latynoska po Chster, Emi po Monsun, Nequa po Qulester 😍, Lima po Pilet, Kaja po Juniperus, Stella po Lancetnik ,Herezja po Arbon, Soraja po Kebabie zakulala po skokach luzem- w ogole jakas taka sztywna byla zadem i dziwnie przodem szla...wycofali ja ufff
Nequa dla mnie cudna, troszkę mnie zdziwiło dość dalekie miejsce przyznam.
Jeszcze kilka zdjęć:
Wiwatka
i najlepsza klacz młp Miss Lady (swoją drogą dla mnie nei robiła szału, ale chyba nadrabiała charakterem, choć dla mnie graniczącym z mułowatością :hihi🙂