Dla tych którzy wciąż grają, 28 lipca odbędzie się anomalia w Warszawie 🙂 Świeżo ogłoszona, więc nie ma jeszcze szczegółów, ale w miarę upływu czasu pojawiać się będzie coraz więcej informacji 🙂 Zapraszamy! 😅 😅
Anomalie Magnus Events - May 25-28 Schloss Kaltenberg, Germany Camp Navarro, USA
Agent Olympiad - TBD
XM ANOMALIES - 28/7/2018 Sapporo, Japan Male, Maldives Warsaw, Poland Marseille, France San Diego, USA Boston, USA
XM ANOMALIES - 25/8/2018 Singapore Incheon, South Korea Linz, Austria Riga, Latvia Philadelphia, USA Vancouver, Canada
XM ANOMALIES - 20/10/2018 Taichung, Taiwan Canberra, Australia Bangkok, Thailandia Palma de Mallorca, Spain Brno, Czech Republic Frankfurt, Germany Mexico City, Mexico Phoenix, USA Minneapolis, USA
XM ANOMALIES - 17/11/2018 Hong Kong Yogyakarta Barcelona, Spain Bucharest, Romania Austin, USA Salt Lake City, USA
XM ANOMALIES - 23/02/2019 Pune, India Auckland, New Zealand Quezon City, Philippines Athens, Greece Lisbon, Portugal Genoa, Italy Albuquerque, USA New Orleans, USA Asunción, Paraguay
XM ANOMALIES - 23/03/2019 Nagoya, Japan Ho Chi Minh, Vietnam Nuremberg, Germany Bristol, UK Atlanta, USA Las Vegas, USA
FINALS Kaohsiung 4/05/2019 Amsterdam 11/05/2019 Chicago 18/05/2019
JARA, z tego co pamiętam Ty sporo podróżujesz na takie krótkie wypady, jeśli planujesz wybrać sobie coś z tej listy to serdecznie polecam Brno-cudne miasto na takie łażenie jak z Ingressem! Szwędałam się co prawda bez Ingressa, ale zauroczyło mnie bardzo 🙂 PolskiBus jeździ z wielu miejsc w Polsce 😀 no i w październiku nie będzie już takich upałów, bo ja w sierpniu trafiłam na 3 dni po 36° 😁
No ja właśnie podróżuje z Ingressem, a raczej przez niego lub dzięki niemu. 😉 W piątek wylatuję na Mission Day do Hiszpanii. A co do października to właśnie Brno mnie bardzo korci, bo blisko, ale również i Majorka, na której są bardzo tanie noclegi, ale póki co nie ma lotów. Także jaram się jak flota Stanisa na wieści o tak dużej ilości eventów 💃