Hej wszystkim! 🙂 szukałam takiego wątku aczkolwiek nie znalazłam 🙁 jak jest to chyba jestem ślepa xd a więc wiele ludzi nie zawsze ma pieniądze na smycz dla psiaka, obroże dla kociaka, czy nauszniki dla konia... ten wątek jest poświęcony dla właśnie takich instrukcji własnoręcznych rzeczy dla naszych podopiecznych. to piszę 1 z pytaniem; Czy wie ktoś jak zrobić własnoręcznie obroże dla psa? jak tak to proszę o linki, zdjęcia albo podesłanie instrukcji Dziękuje
A najtańszą obrożę to za 5zł w zoologu można kupić. Drożej Cię materiały do takiej robionej samemu wyniosą, więc rachunek ekonomiczny jest co najmniej średni. Pomijam już fakt, że jak ktoś nie ma na obrożę za 5zł to nie wiem jak tego psa wyżywi chociażby.
Ale jak ktoś robi fajne i ciekawe obróżki (niekoniecznie najtańsze) to chętnie popatrzę. 😉
kamiiilcia, nie chcę być złośliwa, ale jak to możliwe że ktoś ma psa i nie stać go na jednorazowe kupno obroży? Możesz znaleźć obrożę już za klika złotych. Jak jesteś w stanie utrzymywać tego psa, płacić za jego jedzenie, środki odpchlające, szczepienia przeciw wściekliźnie i jednocześnie nie masz tych kilku złotych na obrożę?
nie chodzi o to, że nie stać ale gdy idę do zoologicznego najtańsza kosztuje 30 zł, a mam więcej zwierząt i inne wydatki wiec nie zawsze mogę sb pozwolić na takie wydatki gdyż muszę np. `opłacić konia` itd. a mam akurat psiaka co rozgryza prawię każdą obroże więc jest cieżko
a najczęściej wszystko opłacam na początku miesiąca by starczyło `na wszystko i wszystkich` a czasem lubię sie też pobawić w takie różne rzeczy chociażby dla przyjemności 😉