12.06.2015 w Toruniu odbędzie się wernisaż pierwszej wystawy jeździeckiej 'STADO'! Wystawę będzie można oglądać do końca lipca 2015 a gościem specjalnym wernisażu będzie Bogusław Linda.
abre, przyjęłam zasadę, że nie udostępniam nikomu takich informacji - trochę nie fair w stosunku do osób które już wysłały 🙂 nawet nie ja przeglądam maila z przysłanymi już zdjęciami, wiem tyle, że jeszcze się nic nie powtarza i nie sądzę żeby się powtórzyło szczerze mówiąc ^ ^
Widzę, że mod nie ma ochoty na wyjaśnienia, także:
Zapraszam wszystkich na wystawę jeśli będziecie w okolicy, wstęp wolny, nikt nie ma z wystawy żadnych majątkowych korzyści a ja chcę tylko żebyście wiedzieli i mieli szansę zajrzeć.
Z zarządzeń organizatora, którym o dziwo NIE JESTEM (ot, zaiwaniam za free jak wszyscy by pomysł wypalił) nie udostępnię publicznie informacji o wysyłce zdjęć na wystawę. Jakbym dostała wiecznego bana, raczej wiedzie gdzie mnie znaleźć 🙂
Dziękuję bardzo za uwagę i milknę, co by nie czerpać więcej prywatnych korzyści. Dobranoc 😀
komisja będzie wybierać zdjęcia także jeszcze nic nie wiadomo. Po obradach zostaną opublikowane nazwiska, ale myślę że będzie można zobaczyć kilka znajomych zdjęć i twarzy 😉
Ja tak z głupia frant zapytam, dlaczego Pan Linda Bogusław jako gość specjalny? I nie to że mi nie pasuje tylko z czystej ciekawości wynikającej z tego że mam kobyłkę na, której ponoć ów Pan kiedyś jeździł. Poważnie, tylko czysta ciekawość.