też mam, też mam 👀 wojcickaaa, mam prywatne ustawienia ale nie stosuje zbyt dużej selekcji przy "wstępie", po prostu zaczęły mnie denerwować tłumy obserwujących abdullahów 😁
Aaaa zapominam ze nie kazdy mnie zna 🤣: Dla mnie insta to wybawienie. Dawniej mialam fizia i chodzilam wszedzie z aparatem no ale tak sie nie da zawsze 😉
a jak jest z ilością odwiedzin na Instagramie? Jeśli ktoś ma taki profil, że wszyscy mogą go oglądać nawet niezalogowani to gdzieś to widać? 😡 sorry, dopiero raczkuję w tym temacie 😉
hanexxx Zadaj to pytanie jeszcze raz :P Jeśli masz otwarty profil każdy może go zwiedzić, zobaczyć Twoje zdjęcia, followersów, polubienia, komentarze - o to chodzi?
Jak wszyscy, to wszyscy chmielewska.foto - zapraszam 🙂
hanexxx z aplikacji w telefonie ogladac inne profile moga tylko zalogowani, ale z komputera na Twoj profil moze wejsc kazdy. Chyba ze ustawisz ustawienia prywatne, wtedy tylko Twoi followersi widza Twoj profil + followuja Cie tylko ci ludzie, ktorych zaakceptujesz.
Dava tak potem rozkminiałam, czy to ty - dodałam. 😉 armara ja wcześniej obserwowałam chmielewskaoliwia, to jakieś twoje nieaktywne, czy to nie twoje? 👀